Selam arkadaşlar Ben Yunusemre acemiyim dalmaya yeni başladım.Geçen hafta cumartesi beykoza gittim sabah 5'te.Suya girdim ama hiçbişe yoktu sadece 2-3 yunus dolaşıyordu.Saat 12 ye kadar oltayla devam ettim.2 tane yakaladım ve sonra zıpkınla devam ettim.Saat 3'e doğruda baba bir kefal vurdum daldığım ilk günde vurduğum bu balık beni çok mutlu etti.Üstelik ufakta değildi.Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Mutluluğunu Bizler ile paylaştığın için ayrıca Ben teşekkür ederim. Raporlarının devamını büyük bir hevesle bekliyoruz. Selamlar.
şarköyde 1 ay boyunca daldım 1 tane balık vurmayı bırak görmedim bile şimdi bu kefali görünce içim cız etti
Teşekkür ederim herkese yorumlarınızı görünce daha mutlu oldum. 2 evim var birisi avcılarda birisi üsküdarda dalışlarda bana arkadaşlık etmek isteyenler olursa beraber gideriz...
kanlıcada durum ne acaba başlamıştır kefaller abi burası beykozun neresi pek çıkartamadım yaa..! kefal gayt güzel bu arada afiyet olsun saygılarımla..!!
Balık için tebrikler fakat üzülerek gördümki zıpkını karada kurmuşsunuz asla ve asla karad zıpkın kurmayın kurulı zıpkını kimseye çevirmeyin kurulu zıpkınla asla sudan çıkamayın herzaman tüfegi suda boşaltarak çıkın