Saat 14:00 ile 16:00 arasi xxx MERA'da rapala ile biraz atiş sonucu kismetimize düşünler Balik vardi hemde gerçekten vardi ama malesefki işim çikti ve dönmek zorunda kaldim hemde çok üzülerek Gene olmadiya la bi adam gibi baliğa çikamadim uzun zamandir Oysa akşam baliğina kalip çok daha sağlam av yapmak isterdim sonrasindada klasik mantarli takim hedef ortalama 40 balikti ama kismet Burak_A pazartesi günü adam gibi baliğa gidiyoruz seninle haberin olsun Biliyorsun haftasonu iç işleri bakanindan izin çikmiyor çikaydi iyiydi yarinki organizasyonada gelemiyeceğim inşallah lüferi bu sefer yakalayacaksin burak
Heyyy maşallah. Lokum lokum Helal olsun kardeşim, gerçekten çok güzeller, ellerine sağlık daha iyileri rastgelsin inşallah. Keşke vaktin olaymış ama bunlar yengeme ve sana hayli hayli yeter. Afiyet bal şeker olsun.
Saolasin burağim yetmezmi baliklar kalin kalin hep en ufaği 21cm sanirim en tepedeki 27 cm Balik güzeldide vakit yoktu işte neyse pazartesi intikamimi alicam
Tebrikler güzel av olmuş daha iyileri rastgelsin,birde şu istavritlere üvey evlat muamelesi yapmayalım lütfen ne o öyle lavabonun köşesinde yetim gibi kalmışlar, oysa onlar en kötü günlerde bile bizi terk etmezler
Teşekkürler daha iyileri size rastgelsin.. Demi bu arada bende farkettim biraz önce iki istavrit vardi kadir abinin tuttuğu yemliklerdi onlar akşama kalamayinca onlarda kovada kaldi Tabi ayrimcilik olmuş onlara kusura bakmasinlar sofrada ilk onlari yicem merak etmesinler
Tebrikler eline sağlık. Takımlar ve sahteler hakkında da bilgi verir misin ? Misina markası ve kalınlığı ? Şok var mı ? Makina ? Kamış ? Kurşun ağırlığı ? Teşekkürler.
Teşekkürler daha iyileri sizlere rastgelsin.. Teşekkürler zaman olaydi daha iyi olacakti ama kismet daha iyileri sizlere rastgelsin. Teşekkürler sizlerede daha iyileri rastgelsin.. Teşekkürler... Takimlar hakkinda bilgi veriyim arkadaşlar Makineye sarili misina sufix xl strong şoksuz 0.35 Makine: Shimano Exage 6000 FC Kamiş: Lineaeffe Spider Surfer 4.20 idi sanirim 4.00 oldu Kurşun: 140 ve 150 Gr. Sahte 3 ve 5 liralik oscar ve adini hatirlamadiğim üst lacivert mavi alt beyaz kirmizi yanak tarzi sahteler. Köstek 0.30 lineaeffe Take FC misina. Daha iyileri sizlere rastgelsin.
Teşekkürler daha iyileri sizlere denkgelsin Teşekkürler İnşallah bakalim pazartesi bi tur daha yapmayi planliyorum eğer şansim yaver gider ve rahat birakilirsam uzun bir av hedefim.. Teşekkürler kamuran daha iyilerini tutasin inşallah Heeeey Tarabya Fishing Team hani haberler neler yapiyorsunuz bakalim