arkadaşlar ben bu sıteye yenı katıldım uzun zamandır yaklaşık 15 senedır tatlısu balıkcılıgıyla ugraşırım yaptıgımız avdan bırkaç resım koyayım dedım ve sızlerle paylaşayım istedım 20 kıloluk sazanın ustune bide turna fotosu atım 1.5 2 şer kılodan
Levent hoşgeldin. Avların fotoğraflarıyla birlikte hikayelerini de yazarsan çok daha güzel olur. Avlandığın takımların özellikleri vs gibi.....
tebrikler hoşgeldiniz Eskişehir heralde sazanı tarttınızmı 20 kğ yazmışsınızda ondan sordum bence 10kğ biraz zorlar
Levent abi öncelikle aramıza hoşgeldin balık içinde ayrı bir tebrik ediyorum avlarının devamını ve yeni av raporlarını bekliyoruz birde kısa bi av özeti yapıp balığı hangi olta takımıyla, hangi yemle, hangi saatlerde avladığını ve yaşadığın adrenalini, heyecanıda dile getirseydin bizde aynı heyecanla okusaydık güzel olurdu
Arkadaşım güzel balık yakalamışsın seni tebrik ederim. Yanlız nereden katıldığını belirtmemişsin, sadece fotoraf göndermişsin Biraz av hakkında bilgi aktarsaydın iyi olurdu. Rastgele diyorum
Tebrikler güzel ve keyifli bir av olmuş ama sazanın kilosunu yazarken bir hata olmuş herhalde isterseniz bir kontrol edin balık en fazla 10kg
arkadaşlar nepinize tşk ederım bırdahı sefere video cekımı ile karşınızda olucam. ayrıca sazan ve turnalar tartılmıştır kg yazdıgım gıbıdır balık enine cok genışti ayrıca bende 85 kg mım.