İyi günler... 1 Mayıs tatili için tekne ayarlamayı düşünüyoruz, 10-12 kişilik bir tekne bulduk, yarın öğle saatine kadar tekneci bizden haber bekliyor, biz 4 kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana özel mesaj ya da konudan yazarlarsa birlikte balık avı turu yapalım diyoruz. Hafta içi ucuz olmasına rağmen tatil günlerinde tekneler biraz pahalı, kaptanla konuştuğumuzda 450 olan fiyatı 400 TLye düşürdü, katılacak kişi sayısına böleceğiz. İzmirden Ildıra gidiş için benim ve bir arkadaşımın aracı var, ulaşım sorun olmaz. Katılmayı düşünen forumdaşlardan mesajları bekliyorum Görüşmek üzere...
Arkadaşlar ava katılacak kişi sayısı 7 kesin 1 tereddütlü olmak üzere 8 kişiye ulaşmıştır, hala 2-3 kişilik yer mevcut ve konu günceldir
Bu gece listeyi kesinleştiriyorum katılmak isteyenler için son çağrı şu anda 7 kesşn 2 tereddütlü olmak üzere 9 kişiyiz, 1 veya 2 kişi daha alabilirz, tekne 12 kişilik olmasına rağmen rahat avlanma imkanı olsun diye sayıyı 10 kişide tutmak istiyoruz, eğer tereddütlü 2 kişi gelmezse 3 kişilik yer var, özelden bana ulaşabilirsiniz iyi hafta sonları...
Yasin beni de tereddütlü listesine yazıver abicim. Hemi dee ilk sırada olsun. Kardeş rastgelsin gönlünüzce.
Abim teşekkür ederim seni tereddüt listesine yazayım yazmasına ama ismin olup ta sen gelmezsen ben bu organizasyonu iptal ederim Bu arada laf aramızda iptal ettim organizasyonu, yeter sayıya ulaşamadığımız için (7 kişide kaldık) çok para ödememek adına tekneciye dün akşam itibari ile haber verip gelemeyeceğimiz söyledim. Şimdi 3-4 kişilik nispeten ucuz bir tekne bakıyorum, bulabilirsek 4 arkadaş onunla açılmayı düşünüyoruz, İnşallah rast gelir
Evet abi tuvaleti varmış, geçen gün arkadaşlarım gitti çok memnun kaldılar hem tekneden hem kaptandan hemde yakalanan balıklardan. Bu seferlik o tekneyi iptal ettik 1 mayısta 4 kişi küçük bir tekne ile mordoğan dan açılmaya karar verdik, İnşallah bir daha ki avı burada bahsettiğim tekneyle ve dostlarla birlikte yaparız
OK hocam, zaten iptal ettik yeter sayıya ulaşamayınca, biz sabah 4 kişilik bir tekne ile çıkacağız, İnşallah bir daha ki sefere birlikte organizasyon yaparız, sana kolay gelsin yarın için, görüşmek üzere...