1 Mayıs'ta İzmir Ildır tekne organizasyonuna katılmak isteyenler :)

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İyi günler...

1 Mayıs tatili için tekne ayarlamayı düşünüyoruz, 10-12 kişilik bir tekne bulduk, yarın öğle saatine kadar tekneci bizden haber bekliyor, biz 4 kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana özel mesaj ya da konudan yazarlarsa birlikte balık avı turu yapalım diyoruz.

Hafta içi ucuz olmasına rağmen tatil günlerinde tekneler biraz pahalı, kaptanla konuştuğumuzda 450 olan fiyatı 400 TLye düşürdü, katılacak kişi sayısına böleceğiz. İzmirden Ildıra gidiş için benim ve bir arkadaşımın aracı var, ulaşım sorun olmaz.

Katılmayı düşünen forumdaşlardan mesajları bekliyorum :) Görüşmek üzere...

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Arkadaşlar ava katılacak kişi sayısı 7 kesin 1 tereddütlü olmak üzere 8 kişiye ulaşmıştır, hala 2-3 kişilik yer mevcut ve konu günceldir :)

3. Orhan Paksoy

Orhan Paksoy Paksoy

Favori Kamış:
    Captain Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL-865 Ryobi Ecusima 8000VI
    En İyi Avı:
    Çipura 800 gr.
    01 Mayıs çalışma durumumuz kesin değil. Tereddütlü olarak beni de listeye ekleyebilirsiniz.

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Tamamdır hocam seni de tereddütlü listesine yazdım, kesinlesince haber bekliyorum

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bu gece listeyi kesinleştiriyorum katılmak isteyenler için son çağrı :D:D şu anda 7 kesşn 2 tereddütlü olmak üzere 9 kişiyiz, 1 veya 2 kişi daha alabilirz, tekne 12 kişilik olmasına rağmen rahat avlanma imkanı olsun diye sayıyı 10 kişide tutmak istiyoruz, eğer tereddütlü 2 kişi gelmezse 3 kişilik yer var, özelden bana ulaşabilirsiniz iyi hafta sonları...

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    :D :D

Yasin beni de tereddütlü listesine yazıver abicim. Hemi dee ilk sırada olsun.:eek:

Kardeş rastgelsin gönlünüzce.;)

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abim teşekkür ederim seni tereddüt listesine yazayım yazmasına ama ismin olup ta sen gelmezsen ben bu organizasyonu iptal ederim :D:D

Bu arada laf aramızda iptal ettim organizasyonu, yeter sayıya ulaşamadığımız için (7 kişide kaldık) çok para ödememek adına tekneciye dün akşam itibari ile haber verip gelemeyeceğimiz söyledim.

Şimdi 3-4 kişilik nispeten ucuz bir tekne bakıyorum, bulabilirsek 4 arkadaş onunla açılmayı düşünüyoruz, İnşallah rast gelir :)

8. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Yasin tekne tuvaletli miydi? Ciddi ciddi soruyorum.

9. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Evet abi tuvaleti varmış, geçen gün arkadaşlarım gitti çok memnun kaldılar hem tekneden hem kaptandan hemde yakalanan balıklardan.
    Bu seferlik o tekneyi iptal ettik 1 mayısta 4 kişi küçük bir tekne ile mordoğan dan açılmaya karar verdik, İnşallah bir daha ki avı burada bahsettiğim tekneyle ve dostlarla birlikte yaparız

10. Orhan Paksoy

Orhan Paksoy Paksoy

Favori Kamış:
    Captain Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL-865 Ryobi Ecusima 8000VI
    En İyi Avı:
    Çipura 800 gr.
    Beni listeden çıkarabilirsiniz. Maalesef çalışıyoruz :(

11. fztyasin

fztyasin yasin özkan

OK hocam, zaten iptal ettik yeter sayıya ulaşamayınca, biz sabah 4 kişilik bir tekne ile çıkacağız, İnşallah bir daha ki sefere birlikte organizasyon yaparız, sana kolay gelsin yarın için, görüşmek üzere...