Uzun zamandır çıkamadığım balığa özlemimle saat 2 de meraya vardım, 2 saat kadar sahte denemelerinde herhangi bir sonuç alamayınca abimin tavsiyesiyle kaşık atmaya başladım, dördüncü atışta bir ağırlık bindi sağa sola vuruşlarından palamut olduğunu anladım, heyecan binbeşyüz yapmışken balığı suda görünce dizlerim titremeye başladı erken bir hamleyle kaldırayım derken kurşun havadayken yaptığım hesaplamada balığın kıyıya çarpacağı büyük ihtimalle takımı patlatacağı aklıma geldi, derken kurşunu indirdim makineyi iki tur daha sardım hem kamışı kaldırdım hem geri geldim derken ve sultan kıyıda.. bu boydaki ilk palamutum beni oldukça heyecanlandırmıştı. sonraki denemelerde palamuta denk gelemeyince havada kararmak üzereyken yemli takıma dönmeye karar verdim, ikinci atışta sarıkanatı kovaya aldım, gönlüm hep palamut irisi bi lüfer istedi ama nasibimiz bu kadarmış bir yandan abimin tuttuğu istavritleri yem yaparken 00:30'u etmiştik. kovaya baktığımızda istavritlerden 1 tane kalmıştı e bunuda yeriz artık diyerek eve dönüş.. Av Bilgileri: Tarih 06.10.2012 Bölge : Tarabya Av Saati: 14:00-00:30 Lineaeffe S-Flex 10 kilos Surf Okuma Epixpro PB palamut için kaç numara olduğunu bilmediğim kaşık ve 115gr kurşun, sarıkanat için klasik mantarlı takım 100gr kurşun. ve fotoğraflar..
Tebrikler Faruk kardeşim, çok mutlu olduğun gözlerinden anlaşılıyor, her zaman böyle güzel balıklar avlamanı dilerim.
O anki mutluluğun yüzündeki gülümsemede ifadesini bulmuş, gözlerinin içi gülüyor.. o ifade herşeyi fazlasıyla anlatıyor zaten Tebrikler :clap2:
teşekkürler, pazar günü 12de kalkınca kahvaltılık oldular Teşekkürler Orhan abi, sizin gibi büyüklerimizden böyle güzel sözler duymak içimizdeki amatör balıkçıyı coşturuyor. teşekkür ederim. teşekkürler daha iyileri sizlere gelsin. ) evet ne yorgunluk kalıyor nede dünya hali, başka bi dünyaya geçiş yaptım resmen Teşekkürler Ali abi, kıyıdan hedeflerime ulaşırsam tekneye geçeceğim inşallah, senin tekneyede bi gps koyacağım çaktırmadan, senin tekne nereye ben oraya Teşekkürler Kamuran bey, darısı bu güzel forumdaki herkese nasip olur inşallah. teşekkür ederim. kesinlikle orda olup bu keyfi yaşamak yeterli, balığı tutmak yemekten sonra yenen kaymaklı kadayıf gibi