Tahtakaleden tanesi 1 TL ye sahteler aldım. Fiyatı gerçekten inanılır gibi değil. Bazılarında akrilik boyayla bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Nasıl sizce iş yaparlar mı? Fotoğrafı:
Suyunu ve yerini buldumu neden yapmasın fazlaca parasal değere takılmayın önemli olan takımın çalışmasıdır çalışyıorsa gerisi sadece hikaye kalıyor
evet albashoptan aldım. ben bakarken birkaç arkadaş da 1 TL mi, şaka mı falan dedi Herkes beğendiklerini topladı. Birçok model de bitmiş dediklerine göre..
Ucuz olması sizi yanıltmasın, soldaki en altta 3. sırtı yeşil siyah yanal çizgileri olan güzel iş çıkarıyor.Bilginize.
merhaba tam olarak nerde kalıyor albashop öğrenebilirmiyim ? sol üsttekini gözüm tuttu... sudaki yüzüşleri eminim bir savagear değildir ama bulundurmak lazım
evet benim de beğendiğim bir sahte. bundan birkaç tane aldım. kısmet bakalım.. arkadaşın verdiği resimdeki yer. tahtakalede. evet burası.. henüz deneme fırsatım olmadı. denedikten sonra yorum yapabilirim bu konuda..
bende ortadiknden var. 5 tl civarına almıştım. aksiyonu iyi, iğneleri acayip keskin. Ama daları fazla. Bir de sudan çıkarır çıkarmaz tatlı suyla yıkamama rağmen hafif bir paslanma var. Çok sık kullandığım bir sahte değil. Çantada bulunmalı.
soldan ıkıncı sıraaki sahtenın kıymetini bil fiatına takılma burda olsa bn 20 adet alırdım inan dalgalı ve kayalık bölgelerde çok levrekler aldım o sahteyle burda bulamadık getıttırmesı için bügün avmarketıne söyletik inşallah bulur bide alırız rasgelsin
kesinlikle fiyata takılmayın derim bende yerini ve suyunu bulunca iş yapmayacak sahteler değiller kanımca.. en kötü ihtimal boyası çabuk dökülebilir o da varsın olsun zaten verimli bir av yaptırdığında görevini tamamlamış olur bence rastgelsin diyelim.. birde kendo sahtelere bir göz atın derim gerçekten erimi ve yüzüşünü ben çok beğendim fiyat olarakta makul.. bol şans..
Merhaba, Bende aldım 1 TL'lık sahtelerden İsteyene alıp kargo yapabılırım Sonuçta hepimiz amatör balıkcılarız, destek olalım birbirimize