10.01.2010 istanbul boğazı Hafta sonu oldumu hele birde hava iyiyse arkadaşım kamuranla balığa çıkmak bizim için hayatımızın değişmez eğlencesi.. Cumartesi sabahtan başka bir arkadaşla çıktığım için hevesimi almıştım ama kamuran yeğenim gelmek istiyor deyince hadi yine gidelim dedim 08:00 gibi buluşup tekneye gittiik yeğeni gelmemişti ama yinede bize balık olsunn her şartta gideriizz gerçi cumartesi perişan oldum fena dalga bi karışık deniz yordu beni yani bugün hava güzel saat geç oldu ama olsun genelde 06:00 da gideriz hazırlıklar tamam neyse çıktık kız kulesinin açığında tonla tekne çinekopla başlayalım dedik çünkü çinekop merası orası rapala çözdüm ben kamuranda bi çapari açtı ben indirir indirmez hop bitane aldım neyse tekrar at gez dolaş yok bişey sonra kamuran dedim burası bizi aç bırakır geçelim karşıya salıpazarı açığına istavrite bakalım dedim zira dün 6 kilo civarında almıştık hemen dümen kırıp karşıya attık kendimizi ve garantili istavrit avımız başladı 3lü 4 lü derken öğlene kadar kovalarımızı doldurduk dünün aksine nefis bir hava rüzgar yok dalga yok çoğu zaman motor gürültü yapmasın diye stop ettim bulutların arasından güneş ışıkları süzülüp denizle oynaşması nefis görüntüler oluşturdu bu arada birçok organizasyon teknesi gördüm 20 -30 kişilik guruplar halinde avlanıyorlardı nihayetinde 7 kilo civarında istavrit tuttuk ...tam zamanında denizden çıktık hava bozup yağmur başladı çünkü
tebrikler . bizde üsküdarda olmamıza rahmen çubukluda dün balık vardı bugün de gittik ama az balıkla döndük kısmet işte
Musa kardeşim, şahane bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli. Bizler tatlısucuyuz anlamayız denizden ama görünen balıklar tam tavalık... Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Paylaşım için teşekkür ederim.
Tebrikler, Musa bey güzel bir av ve gün geçirmişsiniz, bundan sonraki avlarınızında en az bu seferki kadar keyifli ve bereketli geçmesini dilerim.
Tebrikler. Salı Pazarı adeta devlet bankası gibi. Getirisi belki ve çok fazla olmasada, risk yok ve boş dönme ihtimali neredeyse sıfır.
Aynen öyle zaten garantili istavrit avı diye başladım , çinekop avı karın doyurmaz düşüncesi hasıl olunca mecburen salı pazarı . Beni üzen bir olay yaşadım çapariyi indirince resmen çamur içinde kalıyor vaybe dedim bitirmişiz denizi birde oradaki balıkçıların içtikleri kola pet şişelerini denize atması resmen piknik sonrası mesire alanı görüntüsü çizdii...
Musa güzel bir av günü yaşamışsınız tebrikler bereketli avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele