sabah atcek icin boğaza gectim 200gr kurşun 5cm rapala kullandım balıklar gecen haftaya göre baya ufalmış levrekler mart ayında burda tutulmuştur
ismail bey tebrikler, levrek avladığınız meraya bende 3 kez gittim. iki kez spin denedim sonuç alamadık daha sonra resimde olduğu gibi kurşunlu atçek denedik ve yine sonuç alamadık. bir çok sahte denedik ama bir türlü levreği kandıramadık. özellikle savegear silikondan çok imitliydik ama olmadı. olmayınca olmuyor. siz maşallah 3 tane yakalamışsınız. ben birtaneyede razıydım. maşallah diyorum. avlarınız daim olsun.
teşekkürler hakan levrek biraz azim işi cok kereler yoklaman gerekiyor biz o yönden şanslıyız teşekkür ederim cengiz bu balık yukarı merayada gelmiştir herhal teşekkürler uğur saol fatih levreğe bekleriz diycem ama 1.5 2 aydır tutmadım tutanıda görmedim teşekkürler mahir abi 5cm 8cmde atanlar aynı balığı aldı iri cok seyrekdi en azından ben ayrılanakadar
İsmail bey aynı yerde 1 senedir denemedğim yöntem kalmadı, malesef vuruş dahi alamadım. Tebrik ederim avlarınız için.
teşekkür ederim ünal levrek azim istiyo o gün orda olmanlazım ertesi güne kalmıyo teşekkür edrim abdülsemat