bu sabah,ilk defa 7 gibi kalktıgımdan,malum tatil tembellik,uykuya bir süreligine ara verip,1km gibi bir mesafeyi paletle aşarak,merama ulaştım,sıglık iri karagöz kaynıyordu,irilerinden bir tane vurdum,debelenip kaçtı,aynı şekilde 2.nci karagözü de vurup kaçırdım,5 dk sonra vurduklarımdan birtanesini suyun üstünde debelenirken elimle yakalayıp,dizgiye taktım,bunun haricinde bol bol iri lapinlerden 7-8 tane alabildim,ve taşaltında gördügüm eşkinayı kaçırdım,sıyırdı geçti,yaraladıklarım,ve kaçırdıklarım,vurdugumun iki katıdır,kaçan balık büyük olur,güzel bir dalış oldu,daha iyisi sizlerin olsun,tüm zıpkıncı arkadaşlara saglıklı,dalışlar dilerim... 3 mm orka basic 90 lık nemrod, derinlik 1-8 m arası,
Avınız için tebrik etmekle birlikte zıpkın balığının fotoğraflarını estetik olarak itici bulduğumu belirtmek isterim. Çekerken, en azından fazla zedenlenmiş olanları ayırırsanız iyi olur. Birde sizden bir zıpkıncı olarak vuracağınızdan emin olmadan bir balığa tetik çekmemenizi, yaralayıp kaçırdığınız balığı almak için azami gayreti sarfetmenizi rica edeceğim. Rastgele.
Bu balıkları intihar eylemcisi, bombalı eylemlemi bu hale getirdi? Gerçekten keşke hasarlı balıkları ayırsaydın.
Fatih emek harcayıp av yaptıgın için tebrikler bence zıpkın avının en büyük özelligi balıgın görülerek avlandıgı için seçim yapma şansınızın olması ve bu sayede az ama ortamda bulunan büyük balıkların avlanabilinmesidir bence raporunda vurdukların kadarda kaçırdıklarının oldugunu yazmışsın o balıklar için gerçekten üzüldüm keşke emin olmadan tetik düşürmeseydin ve onlar yine merada hayatta kalsaydı ve bir sonraki avında karşında görseydin. not:bunlar benim görüşlerim kesinlikle art niyet yada tartışma için yazmadım
evet,bundan sonra iyi yere nişan alıp,saglam atış yapıp,kelebekli uç kullanıcam, bu seferlik,böyle oldu,daha fazla dikkat edicem...
Tebrikler ama yaraladıklarınızı keşke yakalamaya çalışsaydınız..Siz bu lapini yıyormusunuz.Ben tuttumda geri suya attım
Hakan abı sana sonuna kadar katılıyorum. Fatih emek vermıssın guzel bır av olmus daha dıkkatlı nısan alırsan sanırm balıkları kacırmadan afıyetle yıyebılırsın Bu arada lapin ı anladıgım kadarıyla kımse sevmıyor xD ama tavada kızarttıkdan sonra lımon sıkarak denersenız begenıcenızı dusunuyorum Saygılarımla..