arkadaşlar bugün galataya gittim ve ilk başlarda yani saat 9:30 a kadar denizde hiç bişey çıkmıor.9:30 dan sonra çapari istavrit yaptı ve çok boldu millet 3er 5er 6şar çekiodu.ben inatçılık edip yemli attım ve oda ne bir izmarit nese bir izmarit der demez 20 25 tane azman izmarit aldım babamda istavrit aldı bu gün boyunca sürdü 4:45 e doğruhala balık yapıorudu ama bizim yemlerimiz sıfırlanmıştı ve kapkara olmuştum nese gün boyunca eğlendik güldük balıklar 7.5 kg vardır ölçtürmedim ama 5kg kovayı taşıodu eğer galata köprüsüne giderseniz kıyıya yakın yerlerede avlanın uzakta fazla bişey alamazsınız ...
kardeşim tebrikler diyeyimde biraz fazlamı olmuş balıklar? benim merak ettiğim msn nin neden sevgisiz ? sevgili olsa daha iyi değilmi
Tebrikler Emre kardeşim,yanlız bi konuda yanılıyorsun kıyıya yakın yerlerden izmarit alırsın uzak olan yerlerden istavrit hele gemilerin geçtiği yerden on lu çaparinin onuda dolar..
Remzi abi tek bizim olduğumuz yere yunus uğramadı o yüzden kıyıya yakın yerde çok aldık yoksa köprünün ortalarında filan daha fazla alırdın
ya ne bileyim kıyıya yakınyerlerden herkes bol bol balık alıodu ortada zaten iş yoktu herkse çapari izmarit allah ne verdiyse
!!!@@@!!! Bende Tarabya ya gitmiştim.Orada da Balıklar ileriden geçerken yakalanmaya başlıyorlar.Çapariler doluyor.4-5 li tutuyorlardı.Ama palamutlar daha başlamadı