Merhabalar Tamer beyin http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=55955 raporunu görünce 2 hafta önce küstüğüm sevdaya geri döndüm. Akşam 5 gibi sahile indim,çoğunluk zarganaya atıyordu, bir kişinin aldığını gördüm. Bende yemlik istavritleri tek tük almaya başladım. Hava kararmaya yakın istavrit avını sonlandırıp 3 iğneli mantarlı takımı suyla buluşturdum. Atar atmaz güzel bir ısırık şansımın bugün yanımda olacağını düşündürse de önce fileto istavrit sonra şak şak denemelerim yaklaşık 2 saat bekletti. Üniversiteden dolayı lüfer mevsimini kaçırıyordum sürekli, 4 yıl önce başladığım bu serüven ilk sarıkanatını bana hediye etti. Balığın gelirken verdiği haz, kafa atması mükemmeldi. reeling Kıyıya aldığımda elim ayağım zor tutuyordu. Kedilerin korkusundan avlakta foto çekemedim. Daha irilerinin sizlere rastgelmesi dileğiyle [/url][/IMG] Saygılar
Bizim meralar ufak ufak av vermeye başladı.Güzel bir balık.Devamını da yakalarsınız inşallah.Rastgelsin...
Sarıkanatlıktan çıkmış bu artık yukarıda sevgili dostlarımında sölediği gibi lüfer olmuş bu yahu Tebrikler daha güzelleride oltana gelsin inşallah
O ilk balığı alan bizdik Siz buruna doğru biraz daha ilerdeydiniz galiba yanımızdaki adam herkes tutuyo al burundada yakaladılar bi biz yakalıyamıyoruz diye mırıldanıyodu. SOnunda meraya balık girdi amma çok nazlı dün 3 kşi 11 e kadar tek balık alabildik ortalama aynı boyda.