selam arkadaşlar; bu ilk av raporum bugÜn ,hafta İÇİ İple hafta sonunu cekerken havaların kotulesmesı moralımı bozmustu ,pazar sabah balığa gidemıycektık ki nıtekım öyle oldu .. sonra aksam uzerı baktım hava baya guzellestı dedım gıdıyorum, babamıda aldım yanıma (eskı usta balıkcı) dogru aşiyanda aldık solugu .. neyse hemen kovalara bır ıkı goz attım baktım 2 kıraca dısında bırsey alan yok bırde kefal vardı kovalarda.. oltacı mahmut amcamıza sorduk nedır durum dıye , ince takımla çapari at dedi , iy dedik zaten babamda çapari atalım dıyırdu yol boyu ılk atıs boş , ıkıncı atışım ve ılk kıraca ve suya geri bırakış üçüncü atışım ve 4 kıraca bır arada onlarıda suya bırakıs nıyet ıstavrıte ve gecıkmeden 5 dakıka sonra ilk istavrıtım 5 dakıka sonra babamdanda bır istavrıt daha sonra 20 dakıka falan bos bekleyıs ve bır ıstavrıt daha aldım .. bu arada babam gel gel dedı sarıyo makkınayı , guzel bısey gelıyo dedı ve beklemeye basladık hoop guzel bı cınekop aynı çapari takımla sonra takımı kopardık toparlana kadar hava karardı ve bosa cekılen bı kac at- çek ve avımızın sonu.. sonuç 17:30 dan 19;00 a kadar , 3 istavrıt 1 çinekop 5 kıraca (kıracalar ıade suya) alınan keyif maximum acemiliğimizi attıkca güzel balıklar yakalayacağıma inanıyorum .. buda nacizane yakadıklarımz
Kraçaları suya bıraktığın için seni bir amatör balıkçı olarak tebrik ederim. Damlaya damlaya göl olur, olmazsa da yapacak bir şey yok. Afiyet olsun...
Tebrik ederim ve rapor icinde tesekkur ederim. Ben inaniyorum ki yakin zamanda hedefin cok daha buyuyecek Her zaman boyle olur zaten. Rastgele insallah...
güzel yorumlarınız ıcın tesekkurler hedef her zaman buyuyo gercekten şimdiden kısmet diyorum artık.. rastgele hepimize ...
Yakişir Kardeşime iyi Gidiyosun Maşallah Rasgelsin,ama Unutma Senin Takima Ihtiyacin Yok Sen Kabak çekirdeğiyle Atlasan Suya Alirsin Lüferi ))))))))))))))
Güzel bir gün geçirdiğiniz yazınıza heyecan olarak yansımış , skorun hiçbir önemi yok, o temiz havayı solumak ve elinize sinen Balik kokusu keyifin tarifi zaten. Nice güzel avlara restgele..