Gunaydın SevgiLi DostLar.. dün akşamki boğaz kaçamağımda avLadıgım 1 Lüfer ve 1 sarıkanat.. gündüz pek bir haraket oLmamış bunu duyunca üzüLmüştüm 20:10 gibi avLağa vardık Lüferi saat 20:45 suLarında aLdım vuruş Lüfer degiL sanki yaprak vuruşuydu ama makinamı sararken bunun yaprak degiL ciddi bir baLık oLdugunu anLamamak içten biLe degiLdi.. 2. baLığım 22:00 suLarında teşrif etti daha sonrasında ise 2 kez yem kestirdim saat 00:00 civarı avı sonLandırdım.. MantarLı dip takımı 3 no Mustad siyah yem oLarak istavrit fLeto kursun 140 gr Daha bereketLi ve keyifLi avLar sizin oLsun..
Tebrikler Yavuz abi. bugünlerde yapıalbilcek en güzel avlardan birine imza atmışsın . Devamına inşallah
Tebrikler Yavuz ben hâlân dişli sezonunu açmış saymıyorum kendimi 3 adet sarıkanat aldım ama lüfer yok rastgelmedi
eyvaLLah aLi abim amin.. biLmukabeLe Amin teşekkürLer biLmukabeLe SaoL sanada.. Amin sanada inşaLLah.. TeşekkürLer kardeşim daha güzeL avLara hep beraber.. TeşekkürLer.. şükretmeLisin.. EyvaLLah dostum daha cok av yapıp çok güLdürcez birbirimizi dert etme sakın..
Yavuz kardeşim ellerin dert görmesin, sana da böyle baba lüfer yakışırdı zaten. Harika görünüyorlar, tebrikler. Bu akşam biz de gitmeyi düşünüyoruz, aynı meranın mahsülümü bunlar?
EyvaLLah teşekkürLer.. daha iriLeri sana denk geLsin, evet aynı mera mahsuLu bunLar.. yarında senin raporu okumak nasip oLur inşaLLah.