10.11.2011 Keyif Veren Av Raporum.(Resimli)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Serji tarafından paylaşıldı.

1. Serji

Serji Serkan

Sabah saat 7.00 gibi uyandım.bir önceki günden berkan abiyle (forumdan sevdiğim bir abimiz Xfisher) haberleşmemizde berkan abinin işi çıktığı için avı cumaya ertelemiştik fakat bendeki kaşıntılar artınca gitmeye karar verdim.7.15 gibi hazırlanıp evden çıktım.7.20 gibi av yerime geldim.ufaktan tane yağmur atıyodu ama vazgeçmeye niyetim yoktu.:) benden başka 1 Allahın kulu yoktu gittiğimde.arabadan inip takımlarımı açıp hazırlamaya başladım.saat 7.45 gibi oltam suya inmişti fakat yarım saat kırk beş dakika tek vuruş bile gelmedi.başlar ümidiyle atmaya devam ediyordum.ve saat 8.15 gibi ilk balıklarımı almaya başlamıştım.oltam dolu balıklar süper limit üzeriydi..:D :D sonunda dedim bu gün harika geçecek...15-20 dakika içinde 1 kiloyu almıştım balık bol olunca avda muhteşem keyifli geçiyo..:D balık boyları istavritlerin 17-18 hatta 19 cm e bile çıkmıştı..tabi keyfime diyecek yoktu..saat 13.30 gösterdiğinde 3 kovamıda doldurmuştum benden mutlusuda yoktu tabikide..balıksız geçen günlerin ardından ilaç gibi geldi bu balıklar.akşama fena bir ziyafet vardı..saat 14.00 14.30 dan sonra artık fantazi-zevk yapmaya başlamıştım..at çek:D :D :D Tabi berkan abiyide aradım bu arada..anlatıyorum berkan abi çıldırıyo..:D :D :D belliki içine kurdu fena düşürmüştüm..:D :D Nasip kısmet bu işler gidersin balık olmaz gitmezsin balık patlaması yapar..berkan abininde şansızlığı bu olsa gerek..:D Anlıyacağınız harika bir gün geçirdim.süper bir av olmuştu benim için..17.00 takımlarımıda toplayıp evin yolunu tuttum...5 kilo irinin irisi eşşek istavriti aldım (Boylar hemen hemen 15-19 cm arası.)..Ayrıca 2 adet çinekop (13-14 cm limit altı aynen suya iade(yaralamadan)2 adet iri kefal aynen suya iade(yaralamadan)1 kilo civarı ufak kraça TEK TEK SUYA iade (tek bir tanesini bile yaralamadan)1 adet iskorpit suya iade( onu yaralamaya ihtimal bile yok )Bu arada güzel fotolar çektim bunları siz dostlarımla paylaşmak isterimm...inşl bu avın aynısı gibi nice avlarınız olur..BUYRUN FOTOLAR..

Uploaded with ImageShack.us

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Limit ve tebliğe uygun bu avından dolayı seni tekrar kutluyorum Serkanım:thumb: Avların daim ve bol olsun.:)

3. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Yüreğimizin yağlarını erittin Serkan Kardeş... Şansının devamını diler pazar günü darısı başımıza derim :D

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

İstavrit benim favori balığım, tebrikler güzel balıklar....

5. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    güzel bir çalışma devamını dilerim

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tebrik ederim. o kasinti tuttumu insanin gozu baska birsey gormez :)

çok bereketli av olmus 4/4luk.

resimdeki gibi yakalanmis istavrite lufergillerin dalmasi da aklima dusene bir tekme de sen vuru getiriyor :)

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler çok zevkli av olmuş. Şu çapariye yarım gelen istavritler beni her zaman çok heyecanladırır, gerçekten çok vahşi bi yaşam var suyun altında. Bu alemin kralı da lüfer.

8. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    moderotorlerin dikkatine!uyari! lutfen kizarmis,bugulanmis vb herturlu pismis deniz mahsulunun fotograflari yasaklansin! bulan var bullamayan var :D

9. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Ufaklar için gösterdiğiniz hassasiyet konusunda çok şey yazılır ancak ben sadece alkışlıyorum.Avınızınj verimli geçmeside çok sevindirici. Dün ben de balıktaydım ancak tık bile demedi oltalar. Yalnızca bi adam genelde ufak balıkların olduğu kıyıya paralel olan biyere atıyordu. 15 cm karakkulaklar(minekop) vardı. Demin baktım boy limiti yokmuş ancak çok çok iri boyutlara ulaşabilen bi balığında 15 cm olanını almak yadırganası bi davranış. Açlıktan ölen görülmemiştir heralde ülkemizde ama ne edersin... İğneyide öyle bir yutuyorki o hayvan yaralamadan çıkarmak imkansız. Adama diyorum abi iğneyi kes, at balığı. İğne çürür diyorum. atsamda aynı şey olacak deyip torbaya atıyor. Ne edersin:( ...

10. Serji

Serji Serkan

Hepinize o güzel yorumlarınız için tek tek Teşekkür ediyorum.:thumb: av güzel bereketli olduğunda 5.5lik deprem olsa (Allah göstermesin gözünüz görmez) acayip bir hastalık..Aret nde dediği gibi balık yarım geldiği zaman acayip heyecan sarıyo insanı..ne yapsam acaba hemen yemli ye mi dönsem diye..güzel bir his.:) :) Allah hepinizin avlarını bol ve daim eder inşallah..mrsparkle mrsparkle

11. Serji

Serji Serkan

Düşüncelerine katılıyorum.Öncelikle prensibim şudur.yemiyeceğim balığı asla alıkoymam.o gün 1 KİLO hiç abartmıyorum çaparime gelen kraçayı belkide 10 15 dkkamı aldı ama hiçbirini ağzını yırtmadan öldürmeden nazikçe tek tek iğneleri çıkartıp suya geri saldım.benimde o gün yanımda biri aynı şekilde hem koca koca istavritleri alıyo hemde kraçaları.bide kalkıp bana demezmi ufakları almıyosan atma bana ver..iyice deli oldum adama.banghead vermem salarım dedim sende alma dedim.aynen dediği şu oldu gelmişken niye bırakıym delimisin sen.senmisin öyle diyen kovalarımız yanyanaydı hemen hemen.adam olta başındayken kovasından ufak kraçaları tek tek toplayıp suya kendim attım..:D :D 30-40 parça atmışımdır.ben olta atarken adam arkamda hayıflanıyodu yaa ben tutuyorum tutuyorum kova niye dolmuyo diye epey güldüm kendi kendime hihi hihi hihi hihi

12. dr.zeki

dr.zeki zeky

fotoğraflar ve balıklar harika . güzel bir görsel şölen; hele tavadakiler çıtır çıtır sanırım... tebrik ederim.

13. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    allahta sizi güldürsün emi çok güldüm....

14. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    Av için tebrik ederim , başarılı ve bilinçli bir avcılık..
    ancak son resme bende bayldım...çıtır çıtır istavrit ve beyazın muhteşem uyumu... :)

15. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler güzel avın için.:)

16. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine: