Selamlar Arkadaşlar, Dün gece GökhanKu arkadaşımla beraber Emirgan da çok güzel bir av yaşadık.Aslında ilk hedefimiz Sarıyer tarafında avlanmaktı.Ancak akşam saat 18:00 dan gece 00:00 a kadar 6 adet dişli alabildik.Tabi bir yerden sonra sıkılıyor insan.Tam hadi dönelim bugün balık yok dedik ve sahilden ağır ağır ilerlemeye başladık.Emirgan tarafında ki hareketliliği görür görmez avlanma heyecanımız tavan yaptı ve tesisatımızı alıp kıyıya koştuk.Gece 01:00 dan 05:30 a kadar avımız aşağıda ki fotolardaki gibidir Umarım beğenirsiniz.İnanın avlanırken o kadar yoruldum ki hala her yerim ağrıyor Balıklar sudan çıkmamak için ellerinden geleni yaptı ama kazanan biz olduk .Bugün afiyetle payıma düşenleri yemeyi planlıyorum .Darısı başınıza inşallah Toplam 39 parça dişlimiz mevcut.Hangisi sarıkanat hangisi lüfer artık size puan verin Maşallah
Seninde eline koluna saglik .gittikce tesisati gelistiriyoruz.bir dahaki sefere cadirlari da goturelim )
teşekkür ederiz.Gökhan arkadaşımla beraber *** yeni raporlarımızı paylaşmaya devam edeceğiz.Ancak son zamanlarda lüfere doyduk gibi.Allaha bin şükürler olsun darısı diğer arkadaşlara ***.Belki bakarsınız tatlı su yaparız
bir tebriği çok görmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederiz neden böyle bir söz ettin derseniz .Konuya bakan çok kişi var ama tebrik sayımı belli.Sanırım bu forumun genel sıkıntısı .Ne yapsak yer falan rapor falan vermesek mi acaba ?
öncelikle avın ve paylaşımın için tebrik ve teşekkürlerimi sunarım ,benim bir sorum olacak, balığın boy limitlerine bu kadar takıntılı olan sözde bilinçli arkdşlar acaba günlük av limitlerinin farkındalarmı ,ufak balık yakalama!!ama büyüklerinden doldur doldurabildiğin kadar mantığının aç gözlü gırgır avcılığından ne farkı var,balık geldikçe kovaya atmanın sürdürülebilir balık avcılığına nasıl zarar verdiğini kaç amatör balıkçı biliyor acaba,
Kg cinsinden limit verilen türlerde, avlanılan tür tek veya karışık olsun 5 kg’ı geçmemesi gerektiğini biliyorum.Güzel ve anlamlı bir soru forumu okuyanlara bilgi vermek amacı ile sorulmuş bir soru ise teşekkürler.Altında başka bir şey var ise bizim avımız 2 kişilik bir av olduğunu belirtmek isterim. İyi dileklerin için teşekkür ederiz.