Selamlar Arkadaşlar, Dün gece GökhanKu arkadaşımla beraber Emirgan da çok güzel bir av yaşadık.Aslında ilk hedefimiz Sarıyer tarafında avlanmaktı.Ancak akşam saat 18:00 dan gece 00:00 a kadar 6 adet dişli alabildik.Tabi bir yerden sonra sıkılıyor insan.Tam hadi dönelim bugün balık yok dedik ve sahilden ağır ağır ilerlemeye başladık.Emirgan tarafında ki hareketliliği görür görmez avlanma heyecanımız tavan yaptı ve tesisatımızı alıp kıyıya koştuk.Gece 01:00 dan 05:30 a kadar avımız aşağıda ki fotolardaki gibidir Umarım beğenirsiniz.İnanın avlanırken o kadar yoruldum ki hala her yerim ağrıyor Balıklar sudan çıkmamak için ellerinden geleni yaptı ama kazanan biz olduk .Bugün afiyetle payıma düşenleri yemeyi planlıyorum .Darısı başınıza inşallah Toplam 39 parça dişlimiz mevcut.Hangisi sarıkanat hangisi lüfer artık size puan verin Maşallah
Atakan kardeş maşaallah tek kelimeyle dişli show'u yapmışsınız.41 kere maşaallah diyelim de nazar değmesin inşaallah.Bu arada fotoğraflar'a baktıkça insanın ağzı sulanıyor.Sizlerden ufak bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz olta tarzınızı ve yeminizi , eğer sakıncası yoksa gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Paylaşılan bilgiler dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan İstanbul'un usta balıkçısı Atakan kardeş'e kucak dolusu selamlar.Allah daim etsin inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın...ERCAN 1977 BURSA
Selamlar Ercan bey, İyi dilekleriniz ve ilgi alaka dolu yorumunuz için teşekkür ederim. Yaptığımız avı forumdan ve gerçek hayatta yakın arkadaşım olan Gökhan ile birlikte yaptık.. 2-3 numara iğne 1 - 1,5 cm boyunda mantar kullandık diyebilirim.Gökhan yanlışım varsa düzelt.Benim kullandığım beden yaklaşık 30 cm uzunluğundaydı.Gökhan 45 cm civarında beden kullandı. Ben 2 iğneli Gökhan 3 iğneli takım kullandı. Tabiki 4-5 takım kestirdik dişlilere ve sonrasında son kullandığım uzun palalı 2li takım a geçtim balığı daha iyi aldığını düşünüyorum.Gökhan ? Kullandığımız makineler sx3000 Yem olarak istavrit fleto Saygılar.