10 şubat Raporları 10 Şubat cumartesi günü sabah erken saatlerde ben barış alper ve nail kardeşimin buluşmasıyla ıldır macerasına basladık sabah 7 gibi ferhat kaptanla bulustuk dogrudan bildigimiz avlalara yol aldık yolda gecen haftaki hastalıgım olan sırtı kaybetmeye bir yenisini ekledim denize dusurdum daha sonra ava basladık ama inaılmaz derecede hanos vardı ıldırda denemedigimiz yer kalmadı ama ufak karagozler ve hansoslardan baska bir sey yoktu, resimlerdeki ufak olan balıklar denize iade edildi
Tebriklerle başlayalım ama Balık yine yok Bu durumda yaza kadar ıldırda yok Bu durumlar için günü kurtaran cümle şudur: Balık bahane dostluk Şahane Bir daha ki sefer inşallahh Haydi Rastgele...
Nisan mııı çok var daha yahu Tebrikler Mutlu,Nail ve Alper..İnşallah tez zamanda birlikte balıklı raporlarımız olur
O siyahlı olanlar çok güzelmiş Burda yok onlardan, varsa da ben görmedim Onlardan istiyoruuuummm Tebrikler bu arada, balığı görünce sizi unuttum valla. Çok güzelmiş...
tebrik ederim tebrikler gene iyot kokusu yayıldı sayfaya.Her ne olursa olsun oltadaki vuruşları hissettiniz ya o yeter....
Güzel bir gün olmuş, bol Hanolulu da olsa unutmamalıyız ki Ildır bizlerin yüzünü çok güldürdü ve en bereketli avlarımızı da burada yaptık... Biraz daha sabır ama... Sezonu beklersek olmaz, balık olmasa da ben her hafta deniz veya deniz kenarı olan yerlerdeyim Arkadaşlar... Bu arada Alper'cim Karagözü öyle bir tutmuşsun ki o karagözün yerinde olmak istemezdim...
Tebrikler.....Yinede en azından bom boşta dönmemişsiniz..... Ege denizi yine sizden bir kaç balığını esirgememiş.....
pazar günü için daha önceden Güven abiyle yaptığımız planlar kötü hava sartları yuzunden malesef iptal oldu, bunun üzerine öğleden sonra ben Güvenabi, Güven abinin oğlu ( benim ortak Eralp) , Mehmet Pekmezci Mordogan korfezden kıyıdan mamunla denemeler yaptık ama attıgımız yer cok kayalık ve devamlı oltalar koptu ama yine herzamanki gibi çok güzel bir gun geçirdik Benim Ortağım Sevgili Eralp Günün en komik ve emprik zili
Korkuyorum da gelmiyorum herhalde Geleni evlendirmeye çalışıyorsunuz, elde de merdane Gelirim bir de kalırım sayenizde Burak ve ben asla anlaşamayız, yazık bize Onun çektiği eziyetten sonra yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var
Akın o balıksızlıkta bulmuşuz tek tük karagözü biraz sevip okşamadan bırakcak değiliz ya (gerçi bazı hayvanlar yavrusunu severken öldürülermiş derler ya görüntü biraz öyle olmuş).