Tarih :10 Ekim 2009 Saat 18.00 - 19.45 arası Avlanan balık : Turna Yem : Sahte balık ( Strıke Pro 9 mm ) Misina :30`luk Bu akşama doğru dükkanda canım sıkılıyordu balığa gitmeye karar verdim şöyle bir bakayım nasibimde bişiyler varmı diye cantamı kaptım ve hemen avlak yerime gittim. Yaklaşık 30 dk deneme yaptım o sürede bir defa vurdu ama takılmadı daha sonra yer değiştirmeye karar verdim 15 mt ileride bir kayaya gittim ve orda at-çek devam ettim bu arada havada yavaş yavaş kararmaya başlamıştı.At-çek devam ederken bir balık atladı ama tam takılmamış sanırım kurtulmayı başardı bu beni biraz umutlandırdı ama bu gün kaçan ikinci balıktı olsun nasip değilmiş dedim ve atıp çekiyordum.Tek başıma olunca biraz daha atayım çıkayım diye düşünürken benim musafir sahteme atladı.Onu aldıktan sonra 5-10 dk daha denedim ve avı sonlandırdım. İşte gelen musafir. Buda yakaladığım Sahtem. Herkeze rastgele.
Kısa günün karı, tebrik ederim Serdar. Gayet yakışıklı bir deniz turnası. Afiyet olsun. Selamlar, sevgiler.
Akşam için güzel bir kapanış olmuş,tebrik ederim.Zannediyorumki sahteyi kurşunla atıyorsunuz.Güzel bir balık tebrik ederim.
İbrahim,Nuri abi,Ferudun abi,alparslan,aslıhan,Emrah,İsmail abi,Emre,Ercan abi,Murat abi,Hakan abi,Vedat Amcam,Gürcan abi,SEÇKİN,Tarkan abim,Erdal abi Yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah sizlere daha büyüğü gelir rastgele . Hayır Sahteyi kurşunsuz atıyorum. Evet daha yeni aldım 12 tl almıştım.Çok Bir pahalı sahte değil ama denizde katil.