İSTAVRİT 10 numara iğne 0,10 Misina Yeşil Floş 75 gr Sıyırtma 08:00 - 12:00 1 kilo İSTAVRİT -ZARGANA 11 numara iğne 0,10 köstek 0,10 beden 35 gr kurşun 18:00 - 20:00 2 kilo Uzun soluklu bir av gününü daha bitirdik yine. Birer tane zargana da ziyaret etti bizim takımları. 3 er kilo istavrit aldıktan sonra gecenin geç saatlerine kadar lüfer denemelerimizi de yaptık ancak bu gün için olumlu bir sonuç alamadık. Ama Serkan abi ile ortak görüşümüz BU SENE GÜZEL GEÇECEK
sdt s.a. tabi bende öyle diyordumm emrecimmmhehehehe daha çoookkk beklersin lüferleri ama bak çinekop alırsın hatta cuma akşamı bi vatandaş yanımda aldı bir tane 18 cm boyunda nerdeyse sarı olmuş tam da olgun balık lar ama gırgırlardan fırsat kalırsa tabii boğazın ortasında göç yollarına ağ atarlarsa bundan sonra bu balıkları zor görürüz bu boğazda artık yunanistana gideriz herhalde balık yakalamaya dimi ama bizim yetkili vatandaşlar ne hikmetse bnlara dur demiyorlar sonra kalkmışlar olta balıkçılarına kıyım yapıyorlar diyorlar ama bilmiyorlarki bir gırgır eşittir sahildeki bütün balıkçılar :) bunlar resmen balık katilleri ağır cezada yargılanmaları gerek kendi ekmeklerine kan doğrayan görmek itiyorsan boğaza bakman yeterli dimi ha bu arada resimlerde güzel çıkmış::::)
emre ustayı bulmuşsun gene rastgelsin bereketli olsun livarda bir adet izmarit gördüm tahminim serkan ustanın kabus çapari takımına gelmiştir arkadaşlar size söz veriyorum benim gittiğim ve serkan ustanın bildiği fakat beraber avlanmadığımız meramda evrim değiştirmiş zarganaları avlatacağız yemli olarak buğün murat usta ile üsküdara malzeme almaya gittik zargana toplarını değiştirdim ha unutmadan eyüp balat'ta küçük bir dükkanda serisi bitmiş mustad iğneler bulduk kırmızı kutu malum numaralardan aldık kıl iğne abi fena tekrar rastgelsin bereketli olsun arkadaşım...
abi sende balık bulucu mu var ne var anlamadım gitti yav her raprounda balık var çoğu kişi hüsranla dönerken bazılarıda tek tük senin ise maşallahın var dikkatli ol abi nazar değmesin serinin devamı gelmesi dileğiyle
Kahraman abi şu umudu kırma, görecksin bak geçen senelerden daha büyük olacak balık. Bolluğunu tahmin etmek şimdilik güç fakat lüferi daha çok göreceğiz...
Serkan abi meradan bahsetti, bekliyoruz bakalım Kemal abimiz hadi desin diye Bu arada kırmızı kutuları cumartesi günü konuştuk, biraz verdim ben Serkan abiye. Vallahi 25 yıllık kırmızı kutu... Yaptık bakalım birkaç takım, affı yok alacak balığı.... Bu arada izmarit sıyırtma mahsulü
Bizdeki balık bulucu nedir biliyor musun Dursun; El emeği, fedakarlık, sabır, aşk, tutku, inanç. Bunları tecrübe ile harmanlayabilirsen daha iyi balık bulucu bulamazsın piyasada...reeling
bir sorum var lütfen birisi cevap verirse çok sevinecem ben karadenizde (trabzonda) bu mevsimde (eylül ayında) istavrit avlayabilirmiyim (kıyıdan çapari ile ) lütfen bilen avlayan birileri varsa söylesin bana
Daha güzellerini kısa zamanda ben de bekliyorum abi Çok nazlı o güzeller ama livara girecekler başka yolu yok reeling