Tüm deniz sevdalılarına Çanakkale'den selamlar sevgiler....Arkadaşlar nasip olursa 6.40 boyunda kamaralı ahşap içinde 10hp marin lombardini 450 tipi makinası olan bir tekne almak niyetindeyim.Ve bu tekneyi Erdek'ten Çanakkale'ye denizden gertirmeyi düşünüyorum.Bu motorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum.Ayrıca bu motorlar rolanti devirde iyi yağlama yapmadıkları konusunda duyumlar aldım..Bu ve buna benzer sorunları vede yedek parça sorunları yaşarmıyım..Şimdiden yardımı olacak arkadaşlara teşekür eder saygılar sunarım
hayırlı olsun başlıktaki gibi hayırlı olsun kardeşim...uzun yıllar pancar ve lombardini kullandık.sorun olmaz rölantidede sorun olmaz meraklanma yeterki yağsız olmasın,kalmasın.erdekten çanakkaleye giderkende yalnız gitme ikincisi dip yapısını iyi bilmiyorsan ya bilen biri olsun yanında yada seyyar bir fish finder kullanmanı taviye ederim....yedek parçası her yerde var ustasıda bol zaten kullana kullana ustalaşacaksın emin ol....sevgilerimle....reeling hooked
Selamlar Gidiş geliş için sorun yok..25 sene buraları gezerek geçirdim..ilginize alakanıza çok teşekkür ederim..Kalın sağlıcakla...
Bence Bu maddeleri Bir daha düşün Mehmet Abi Öncelikle almış isen hayırlı olsun aldıysan eğer bir kaç tavsiyem var 1- 6,40 kamaralı teknenin agırlığını ögrenmen lazım bence 2- 10 bg motor teknen ahşap ve kamaralı ağır olacağı için tam yolda sana rölantide gibi gelebilir. ( bunu ayrıca düşün ) 3- 10 bg lombardini marinizasyon problemi olabiyor ve pancar gibi ses çıkartır eğer problemi var ise işkence çekmenin anlamı yok ses ile ilgili problem yoksa değme keyfine 4- 10 bg oldugu için yakıt süper süper ekonomik olur bütçeye zarar vermez. Abi sana bu tavsiyelerimi kendi teknemden örnek vererek yazdım. Bende 8 mt kamaralı teknem 3050 kg motorum 20 bg süperstar izlenimlerimden yola çıkarak yazdım . görüşmek üzere .