ilginç bir balık temizleme şekli. en kısa zamanda denemeyi planlıyorum. http://www.youtubeizlesene.com/video-izle/7839/10-saniyede-levrek-temizleme.html
selam cihangir kardeş. levreği bulabilsek bi temizlemesi sorun deyil 20 dakikada olsa uğraşırız.... işin espirisi bu arada güzel paylaşım teşekkürler
O balıktan çıkan tulumlada ne güzel sahte balık yapılır. ( ben yapamam o başka ama ) Paylaşım için teşekkürler.
Hayır ben yazacaktım.Zaten tulum çıktığı anda gözüm balığın etinde değil tulumundaydı. Delimiyiz biz neyiz Tarcanım.
. Her malzemeye alıcı gözle bakıp : "Hımm bunu burada kullanırım" diyoruz ya Bu aralar Lodos sebebiyle Limandaki tonozuma destek için ortası delikli kaldırım taşı arıyorum. Aklında olsun Aynen bu şekildeyiz işte Selamlar. .
Ben bu balığın hiç bir zaman derisini yüzmüyorum. İçini alıyorum kafasını atıyorum kendi kabuğuyla kendi yağıyla kızartıyorum miss gibi oluyor. Herkezede tavsiye ederim uğraştığınıza değmez arkadaşlar..
Şimdiye kadar bi kaldırım taşı bulup bir şekilde delmen lazımdı kardeş Ben yolda giderken plastik bir hortum bile bulsam acaba bununla sıyırtma yapabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. Yolda giderken çer çöp topladığımda hanım fena kızıyor.Ama ne yapayım durduramıyorum kendimi.Tam kirli çıkıcı oldum valla.
Bu paylaşımdaki amaç tulum çıkarılması gereken bazı balıkları (izmarit,iskorpit,trakonya vs.) kolay yoldan temizlemeyi tarif etmektir.Tabiki bazı balıklar derisi ile kızartılır ve yenir.