Merhaba ben şanlıurfa balık tutmak için alba star lucky kamış seti aldım bu kamış la ortalama kaç gk balık tuta bilirim 100-150 atar reeling
Şaka gibi gelebilir, ama, o kamışla 100 - 150kg balık çekmen gayet olası. Kullanımda pek bir kazık, rahatsız, atışta acayip başarısız, kılavuzları filan tam bir facia olsa da, dayanıklı olmak açısından akla ziyan şekilde güçlü bir kamıştır.
balığı yorduktan sonra kiloyu düşünme misinan ve baglamaların saglamsa korkma derim alba star amatör balıkcı için geçiş malzemesidir önce bunu alırsın baktın balık tutuyorsun ve balıkçılık iyi bişey iyi bir segmentte ürün alıp ustalaşırsın yok baktın olmuyor bir çocugu sevindir
Misinan ve iğnen dayanırsa, kamışa her avdan sonra bakım yaparsan ve oraya buraya vurmazsan, balığı tuttun direk asılmak yerine yorup kıyıya alırssan. çok büyük balık ise kepçe falan kullanırsan. tabi yapım hatası falan yoksa sıkıntı yok
ya kardeşim o kamışla istedigin balıgı kenara alıırsın(kilo kilo yayınlar sazanlar ve niceleri)ama önemli olan dogru kalama ayarıyla balıgı dogru bir şekilde yormak ve balıgı direkt kaldırmamak ..... nacizane kendi fikrim...
abim o zaman bu olta eline de çok yüzüne de çok ben 14 yaşındayken tahtayla avlanırdım bol balıklı günler dilerim rasgele