104 CM 8.5 KG TURNA AVI VİDEOSU Geçtiğimiz hafta içerisinde yakaladığımız 104cm, 8,5kg gelen Turnamızın yakalanış videosunu paylaşayıp tüm amatör olta balıkçısı dostlarımıza daha irileri nasip olsun diyorum. Rastgele... aslında konunun altına spnradan ilave edildi ama birçok arkadaş izleyemediği için tekrar konu açma gereği duydum iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=J5qp-K9eTFI
"İki kilo var mı ağabey?" Bu kadar büyük bir balığı çekerken, aynı zamanda bu denli güzel bir çekim yapabildiğiniz için tebrik ederim. Bir de, sanırım "En İyi Avı:" bölümünü değiştirme zamanı gelmiş. Rastgele!
abi gerçekten balığı çekerken hatim ettin .. buarada çok güzel bi av olmuş sanki bende sizinle beraber bottaydım birazda bizim için dua et RASGELE
Link versek açılır mı acaba? http://www.youtube.com/watch?v=ipRi2hd0YJ8&feature=player_embedded Bazen siteye yüklenince açmayabiliyor. Siteye otomatik yükleniyor, link veremedim ama videonun ismine tıklayınca youtube sayfasında açılıyor.
"Bu sefer alacam, alacam abi." Allahtan ki aldın, yoksa şaplağı enseye indirip gölün derin sularına gönderecektim az kalsın. Herşey için teşekkürler. Ekibi can-ı gönülden tebrik ederim. Muhteşem, her yönüyle emsalsiz.
Bismillah bismillah bende burdan diyorum izlerken bismillah kaçacak diye ödüm koptu vala heyecanlandım yahuu tebrikler gözümüz gönlümüz açıldı bizim buralarda turna yok yaa
Hüseyin bey merhaba Video ilaç gibi geldi gerçekten de Emeği geçen arkadaşlara saygılarımı sunarım Eve gidince sesli izleyeceğim
ellerinize saglık çok güzel bir balık ..köpek balıgı yakalamıssınız be abi siz.tekrar tek rar tebrik ederim sizi.temmuz ortalarında ankaradayım insallah
Sevgili Hüseyin kardeşim, Bu toraman sana ve ekibinize çok yakışmış. Tebrik ediyorum. RASTGELSİN. NOT: Yaptığın turna güvecin tadı halen damağımda.
furkan kardeş baya okudum aynı büyüklükteki balığı geçensene kaçırdım gelde okuma inşallah abdullah kardeş daha güzelleri muhammer abicim çok doğru kulağıma küpeleri taktı balık o besmeleler dualar aynı büyüklükteki balığı geçensene kaçırdım gelde okuma rastgele abicim boran kardeş değiştirdim en iyi avı çok teşekkürler o gün balığa gelen üçüncü arkadaş mustafa allah razı olsun makinayı eline almış çekimi yapmış yoksa iki kişiyle zor daha güzellerine rastgele hakan kardeş daha güzelleri sizlere olsun inşallah