1082 830 D.A.M QUICK CALYBER SPIN ÖNDEN KALAMA 0,30 MM den 100 metre misina sarımı, 8 bilyeli, özellikle tuzlu su için üretilmiş, 1:4,5 devir oranlı, 295 gram ağırlığında spin makine. Teknik Detayları : Duramuliniyum gövde 5 ve 7 bilya seçenekleri 1 Anında duruş bilyası EOS - Patentli Eliptical Oscillation System Tuzlusuya dayanıklı Anti titreşim sistemi Quick®- Snap kol kapama sistemi ( 8 Bilalı modellerde ) Katlanır kol kapama Paslanmaz çelik ana shaft Çoklu disk kalama Hassas ayarlanabilir kalama Anti titreşim misina sistemi Aluminium kafa Aluminium yedek kafa ( 8 Bilalı modellerde ) Graphite yedek kafa ( 6 Bilyalı modellerde ) Dostlar yorum alabilirmiyim???? fiyatı 250 tl civarı
bende DAM Quick SLR Spin 840FD var asla shimano seido olamaz. sadece tatlısuda kullandım gıcırtısı bir yandan üzerindeki boyaların dökülmesi bir yandan. benim 1992 de aldığım alba starın bile boyaları dökülmedi bir yıl olmadan bununki döküldü. benzer fiyatlarda shimano seido 4000 fa tavsiyemdir.
Marka model belirtmek istemiyorum lakin o paraya veya az daha bütçenizi zorlayarak size uzun yıllar hizmet edebilecek makineler bulabilirsiniz, illa marka model soracak olursanız Shimanolara Daiwalara bakmanızı öneririm.
sana katılıyorum...bencede iki markaya bakmak daha iyi olur...hatta daiwa ucuz ama oldukça kaliteli makinalara sahip...
shimano'ların katilesi tartışılmaz lakin Daiwa'larda kalite açısından yeterli düzeydeler,ayrıca fiyat olarakta daha makul satış fiyatlarına sahipler. Daiwa'larıda yakından incelemenizde fayda olduğunu düşünüyorum.
Ucuza kaliteyi arayanlara Ryobi markayı tavsiye ederim. Bütçesi sınırlı olanlar için güzel, sağlam, kaliteli bir makine.
ryobi'lerde yabana atılamazlar lakin konu spin olunca piyasamızda bu lezzeti verecek ryobi'lerin henüz satışta olmadığı düşüncesindeyim.
Aşağıdaki linkte var. Bir bakın isterseniz. İşinize yarayabilir. http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=2205