Değerli Amatör Balıkçı Dostlar, Sabah saat 3;45 de sıcaktan bunalmış bir vaziyette uyandım...O saatten sonra uyumak ne mümkün.En güzeli deniz kenarında olmak hem taze havayı hem av zevkini tatmak diyerek 4;15 de avlağımda sevgili köşemde yerimi aldım. Avlanan 2 balıkçı arkadaşa rastgele diyerek atışlarıma başladım. Hiç ara vermeden ve çok güvendiğim kandırıcımı değiştirmeden sabah ezanına kadar atış yaptım ama vuruş alamadım. Sabah ezanında biraz ara verdim arkadaşlarla kısa bir sohbet ezandan sonra tekrar başladğım atışlarımın üçüncüsünde balık sahteye bindi.Balığın baracuda olduğunu ilk saniyede anladım,balık o kadar şiddetli mücade ediyorki dedim 105 cm tuttuğum balıktan daha büyük bu.Yol istedi verdim, yoruldu sardım 5-6 dakika sonra balığı kıyılamayı başardım.Görünce gerçekten hayal kırıklığı yaşadım 78 cm geldi, inanın geçen yıl tutduğum balık bu kadar mücadele etmemişti.Balığın bir kaç kare fotoğrafını avlakta aldım,eve gidincede sevgili eşim bir kaç kare fotoğraf çekti.Avın hikayesi bu fotoğraflar aşağıda... Herkese kazasız belasız limitler dahilinde avlar dilerim. Makina:Okuma trio 40s Kamış: okuma salina sea spin Misina: Angel kiss 0,24 Kandırıcı: Roder kırmızı kafa 136 mm
tebrikler. bu ara atçekçilere di,kkat ediyorum sıcaktan bunalan deniz kenarında alıyor soluğu biri kaya balığı biri baraküda. hafta sonu hanımı evden uzaklaştırıp kapıyı pencereyi vede klimayı kapatıp yatmakmı lazım nedir davamına rastgelsin:thumb:
Teşekkürler Gültekin Bey, Ne zamandır zaten balığa gitmek istiyordum fakat buralarda esen sert poyraz buna engel oluyordu,sıçak bahane oldu.Sizlerede rastgelsin
tebrikler ilyas bey yine güzel bir baracuda almissin:hungry: benzerini kacirdim önceki günhihi video ya cektim ama yayinlarim aksama
Çok teşekkür ederim Kadir Bey, Sizin bıraktığınız balıklar yine orada sizi bekliyor,kaçanda muhtemelen sizin gibi bir avcının oltasını tekrar ziyaret edecektir.Rastgele...
Teşekkürler Recep Abim, Abi işler biraz yoğun üstüne havalarda çok kötü gidiyor ancak fırsat bulduk.İnşallah seriye bağlarız Kendine iyi bak abim.. rastgele.
tebrikler şahane bir balık birde bunu atçekle tutmak ne zevk vermiştir kimbilir.daha iyilerine rastgelsin
bende diyorum nerde bu ***w... geçen özelden yazacaktım ama bi mani oldu yazamadım.. ilyas kardeş nerelerdesin sesin soluğun çıkmaz oldu diye.. ama en sonunda çıktı meydane, balıklar birbirinden şahane... tebrikler.. devamını bekliyoruz..
Teşekkürler Zafer, Bu sene işler biraz yoğun balığa pek vakit ayıramıyorum,havalarda bi o kadar bozuk olunca kabuğumuza cekildik...Eş-dost gelmezse ava gitmez olduk.Seni buralara bekliyoruz bu aylarda gelirsen balık şansımız biraz yüksek.Görüşmek üzere.
herkese merhabalar.bende balıkavı.net ailesine yeni katılmış durumdayım ve uzun süredirde uğraşıyorum siteye girebilmek için).***. abilerim ve kardeslerimle iyi vakit geçiririm.tekrar hayırlı günler diliyorum