11 11 2011 ..61 metredeki batık balık kaynıyor

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sarızeybek tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -
    dört kişi bugün yani cuma günü samatya açıklarındaki 61 metre derinliğindeki batığa yaklaşık 20 dakikada gittik. balıklar çıldırmış gibiydi. rüzgara rağman şahane bir av oldu.20 den fazla palamut. 10 kilo kadar çinekop. 20 kilodan fazla iri istavrit tuttuk. ne tür çapari kullanırsan kullan hepsine atlıyorlardı. ama benim özel geliştirdiğim. adınada tılsımlı çapari dediğim takıma palamut ve çinekoplar deli gibi saldırıyorlardı. aktarma şeklinde tuttuğumuz balıklar livara sığmadı. ikitane livar olmasına rağmen o kadar çoktularki ölmeye başladılar. neyse . bu aralar heryerde balık kaynıyor..

diğer arkadaşlardan aldığım bilgiler ise şöyle;
    ..
    Kanlıca sahıl yolu ve Çubuklu iskele cıvarı 4 gunden bu yana iri istavrit yapıyor. Nadir de olsa arasıra çinekop gelıyor.Çakal burnu rapala ve 3 no kasık ile çınekop&sarıkanat alınabılıyor gece saat 20:00 sularında Üsküdar Kuşkonmaz (Şemsi Paşa) camii önü yemli cinekop yapıyor.Kuleli askeri lise önü seyrek olmakla bırlıkte sarıkanat ve lüfer cıkıyor. Pendik ve Kartal Rahmanlar cıvarı 600Gr ila 2.5 kg arası kalkan cıkıyor. bilginize...

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    ,

adam başı 5 palamut,2.5 kg çinekop, 5 kg istavrit....ohooo.. bayagı balık tutmuşsunuz be..

3. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -

bizde şaşırdık. sanırım balıklar bu aralar iyi yemlenememişler.. kıraça çaparisi ile sarıkanat tutanı gördüm. hemde 12 numaralı iğne ile . ince takım.. azım açık kaldı..

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Şaşırmışsınız gerçekten, çünkü adam başı 5 kilodan fazla balık tutmanıza izin verilmiyor.

Bu batık da bayaa ilginçmiş, bizim zamanımızda batıklara karagöz, eşkina gibi dip balıkları girerdi, şimdi Palamutlar filan yüzeyden inip girmeye başlamışlar. Devamlı yüzen bu balıklar batığın için deli dana gibi bir sağa bir sola koşturuyordur heralde.

Yavru palamut yok muydu yavru palamut?

5. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Tebrikler, fakat balıkların resimlerini görmeden kimse inanmaz gibime geldi :D

6. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Aret hazretleri :) hah şöyle işte! :) :) :)

7. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    yoruma gerek yok sanirsam
    uzucu bir durum.....

8. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    tebrikler gercekten büthiş bir av olmuş

9. karetta

karetta okan

abi bende haftada bir birşeyler yakalıyorum ama foto makinem yok telefon da kullanmıyorum foto çekecek cihazım olmadığı için rapor felan yayınlamıyorum zaten fotosuz raporun bir anlam taşıyacağını düşünmüyorum kimse inanmaz belki inanlar olabilir ama ben inanmıyorum

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Limitler aşılmış gibi, avınız için tebrikler, keşke tılsımlı çapariniz hakkındada bilgi verseydiniz, merak ettim şimdi :)

11. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    batıklar belgesellerde izledigim kadarıyla balık kaynıyor.sanırım yapay bir resif oluşturuyor devlet yapay resifler yapsa saga sola bıraksa bi çok balık için özellikle yavru balıklar için sıgınak olur.burdaki balıkları avlamak için pelajik balıklar etrafında yüzer.hem de dibi talan eden troller atılamaz.

12. semih1988

semih1988 semih

resim yokmu resim ? su baliklarin boylarini bi gorelim...

13. Ben İlker Bey'e inanıyorum. Bunu belirmek zorunda olmaktan hoşnut değilim. Ama birşey bildiğini ispat etmek kaygısı ile insanlara yalancı demek doğru değil.(Kesin yalandır, çünkü ben biliyorum ki;lav lav lav...) Limitle ilgili eleştirilere katılıyorum. Ama kırıcı olmadan. Kırıcı olursak; işte ozaman yalana sevketmiş oluruz raportör arkadaşlarımızı.

14. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tebrikler , bol balık haberleri duymak çok güzel...

15. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Acikcasi fotograf olmadan kimsenin inanacagini sanmiyorum. Gercek olsa bile cinekop avi yapilmasi :(, ayrica farkli turler de olsa livara sigmayacak kadar cok balik avlanmasi amator ruhla bagdasmiyor. :(

'Batikta palamut' :) da ayri bir lezzet katmis konuya. :D

16. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Umarım 20cm altı çinekopları suya iade etmişsinizdir. Ben balık bol olduğunda daha da seçici davranıp boy limitlerimi kendim artırıyorum, böylece ev halkına yetecek kadar ama en irilerini götürüyorum. Yaşadığım manevi haz da cabası...

17. probzen

probzen Oğuz

En İyi Avı:
    37kg yayın
    katliam olmamışmı biraz,yetecek kadar yakalansaydı keşke geleceğide düşünmek lazım biraz :(

18. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Kimsenin yalancilikla itham edilmemesi lazim.Bazi arkadaslar bunu yapmislar.Bu raporda tek uzuldugum nokta limitlerin asilmis olmasi.Umarim bir dahaki sefere daha dikkatli davranirsiniz.

Rastgelereeling :hungry:

19. karetta

karetta okan

bu gün dere ağzına gittim akşam suyu levrek yakalamaya 13 levrek boyları 50 cm den aşağı yok bir tanesi 11 kg geldi dere ağzı kayalık olduğu çin köpek balıkları yuva yapıyor bir tanede 1 buçuk metrelik köpek balığı aldım son son giderken sahteme birde kefal atladı bayağı bir bereketli av günüydü

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sende amma cahilsin be dostum :) onlar gemi batmazdan evveli altinda gezinen yavru palamutlardi, gemi batinca altinda kaldilar zamanla buyuduler normal palamut oldular :D :D :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.