YER:Bakırköy AV SAATİ:07.00-15.00 AV ŞEKLİ:Kaşık ve Rapala arkası YEM:Zargana halden alınmış AĞIRLIK:300gr.top kurşun KATILIMCI:Halit abi ve Ben Zargana olmadığından gece saat 4 gibi hal yolu görünmüştü.Geçen hafta zargananın kasa fiyatı 90-100 de gezerken dün 30-50 arasındaydı.40 tlden bi kasa zarganayı alıp yeşilklöye tekneye dönmem yarım saatimi almıştır.havanın aydınlanmasını beklerken zarganaları fleto şeklinde kesmiş hazır hale getirmiştim.halit abide geçte olsa tekneye gelebilmişti ama hava tam aydınlanırken malesef oltalarımızı suya indirememiştik.gerçi nasipte ne varsa yine o olucaktı.şükür bu haaftada deniz bizzi boş döndürmedi. Herkese daha irileri denk gelir inşallah.
Tebrik ederim Serkan, dün sarıkanatlar çoğunluktaydı, lüferlere pek fırsat tanımadılar. Zargananın bollaşmış olmasına sevindim. Oltan hiç boş kalmasın.
Tebrikler Serkan Bey,bizim memleket Bakırköy maşallah bu sene kaynıyor mübarek ...Güzel avlarınızın devamını diliyorum
saolasın kardeşim,halde fiyatlar geçen haftaya kıyasla yarı yarıya düşmüştü.gerçekten sarıkanatlar boş bırakmıyor.gerçi sabah bi kaç tanıdıkta lüfer vardı gün ağrırken yapmış size denk gelmemiş demekkiseni aradım duymadın galiba dün denizde.
Teşekkürler uygar ,geçen ay florya yeşilköy.bu aylardada baruthane bakırköy)gerçi bizim oraları yoklasan illaki denk gelirsin ama direk balığın olduğu yere gidiyoruz bundan bi kaç sene önce deniz otobüsü iskelesinin etrafında dolaştığımı bilirimkaradan durum nedir..
Valla gece gece foto çekmek vs zor olduğu için rapor yapamıyoruz ama ben 5 yıldır Bakırköy'e balığa inerim dişli mevsiminde,bu seneki kadar bol balığa ne denk geldim ne duydum...Çok güzel gerçekten...Tekrar tebrikler,avlarınız daim olsun..
tebrikler, yalnız söylemek istediğim birsey var herkes sadece kasık arkası yada rapala arkası diye geçiştiriyor şu takımların resimlerini paylaşan kimse göremiyoruz forumlarda, mümkünse takımın boyu iğne aralıkları takılan zargananın uzunluğu gibi konularda detay verebilirmisiniz teşekkürler.
tebrik ederim kardeş,pazar bende yeşilköyden çıkmayı düşünüyordum fakat havaya güvenemedim,bizim limanın orada takıldım,belki bu hafta sonu yeşilköye gelebilirim
teşekkürler,siteyi dikkatli bi şekilde inceleme fırsatı bulursan olta düzenekleri başlığı altında her iki sistemdende detaylı bi şekilde bahsediliyor.
saolasın kardeşim,keşke gelseydin geçen hafta hep bereketliydi .Ama bu hafta sonu neyi gösterir bilemem inşallah olurda hep beraber tutarız.