11/11/2012 BAKIRKÖY 2 LÜFER 52 SARIKANAT AVI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında çaço tarafından paylaşıldı.

1. çaço

çaço serkan

YER:Bakırköy
    AV SAATİ:07.00-15.00
    AV ŞEKLİ:Kaşık ve Rapala arkası
    YEM:Zargana halden alınmış
    AĞIRLIK:300gr.top kurşun
    KATILIMCI:Halit abi ve Ben

Zargana olmadığından gece saat 4 gibi hal yolu görünmüştü.Geçen hafta zargananın kasa fiyatı 90-100 de gezerken dün 30-50 arasındaydı.40 tlden bi kasa zarganayı alıp yeşilklöye tekneye dönmem yarım saatimi almıştır.havanın aydınlanmasını beklerken zarganaları fleto şeklinde kesmiş hazır hale getirmiştim.halit abide geçte olsa tekneye gelebilmişti ama hava tam aydınlanırken malesef oltalarımızı suya indirememiştik.gerçi nasipte ne varsa yine o olucaktı.şükür bu haaftada deniz bizzi boş döndürmedi.
    Herkese daha irileri denk gelir inşallah.

2. BURSADAN

BURSADAN HASAN

süper güzel av tebrikler

3. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrik ederim Serkan, dün sarıkanatlar çoğunluktaydı, lüferlere pek fırsat tanımadılar. Zargananın bollaşmış olmasına sevindim. Oltan hiç boş kalmasın.

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tebrikler Çok güzel bir av yapmışsınız. afiyet olsun.

5. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Tebrikler Serkan Bey,bizim memleket Bakırköy maşallah bu sene kaynıyor mübarek :) ...Güzel avlarınızın devamını diliyorum

6. çaço

çaço serkan

Teşekkürler,daha iyileri size rastgelsin..

7. çaço

çaço serkan

saolasın kardeşim,halde fiyatlar geçen haftaya kıyasla yarı yarıya düşmüştü.gerçekten sarıkanatlar boş bırakmıyor.gerçi sabah bi kaç tanıdıkta lüfer vardı gün ağrırken yapmış size denk gelmemiş demekki:)seni aradım duymadın galiba dün denizde.

8. çaço

çaço serkan

saolasın fatih.bu sene bizim meralar çok şükür bereketli daha irileri sana rastgelsin

9. çaço

çaço serkan

Teşekkürler uygar ,geçen ay florya yeşilköy.bu aylardada baruthane bakırköy:))gerçi bizim oraları yoklasan illaki denk gelirsin ama direk balığın olduğu yere gidiyoruz :)bundan bi kaç sene önce deniz otobüsü iskelesinin etrafında dolaştığımı bilirim:)karadan durum nedir..

10. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Valla gece gece foto çekmek vs zor olduğu için rapor yapamıyoruz ama ben 5 yıldır Bakırköy'e balığa inerim dişli mevsiminde,bu seneki kadar bol balığa ne denk geldim ne duydum...Çok güzel gerçekten...Tekrar tebrikler,avlarınız daim olsun..

11. sidelord

sidelord kenan

tebrikler, yalnız söylemek istediğim birsey var herkes sadece kasık arkası yada rapala arkası diye geçiştiriyor şu takımların resimlerini paylaşan kimse göremiyoruz forumlarda, mümkünse takımın boyu iğne aralıkları takılan zargananın uzunluğu gibi konularda detay verebilirmisiniz teşekkürler.

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

daha iyileri rast gelsin abi çok güzel balıklar ellerinize sağlık bereketli olsun

13. asım

asım asım bartınlı

tebrik ederim kardeş,pazar bende yeşilköyden çıkmayı düşünüyordum fakat havaya güvenemedim,bizim limanın orada takıldım,belki bu hafta sonu yeşilköye gelebilirim

14. çaço

çaço serkan

teşekkürler,siteyi dikkatli bi şekilde inceleme fırsatı bulursan olta düzenekleri başlığı altında her iki sistemdende detaylı bi şekilde bahsediliyor.

15. çaço

çaço serkan

Teşekkürler sabricim hepimize saolasın

16. çaço

çaço serkan

saolasın kardeşim,keşke gelseydin geçen hafta hep bereketliydi .Ama bu hafta sonu neyi gösterir bilemem inşallah olurda hep beraber tutarız.

17. Çelebi

Çelebi Ardaş

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf 4,20 - Lineaeffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    Banax SX 4000 - SX 3000 - Ryobi Applause 8000
    En İyi Avı:
    Şimdilik Bu Konuya Girmeyelim:))
    Serkan Güzel Av Olmuş Fakat Beni Almadan Gitmişsin Darıldım Sankim :)