Bugün forumdan tanıdığınız benim de Yeşilköy'den arkadaşım Serkan(Çaço)arkadaşımla beraber yaptığımız lüfer avımızı paylaşmak istedim. mera her zamanki yer,zarganalar difrizden,takım uzun olta,rapala arkası yaprak zargana kurşun 200-250 gram. balık seyrek,bir yerde orada olursan balık alıyorsun netice 13 lüfer 8 sarıkanat https://youtu.be/noloQwwAvCk
Tebrikler avlarınız daim olsun üstadlarım rapala arkası uzun olta için rapala marka model tavsiye edermisiniz hemen temin edeceğim uzun olta denemelerim genelde hüsranla sonuçlanıyor degerli tavsiyelerinizi beklemekteyim rastgele..
Balıkların kaçını öğleden sonra aldınız acaba. Biz sabahtan 8 tane alıp bayat yemlerle vuruş alamayınca öğlen gibi bıraktık da.
Bereketli olsun.Bu sene uzun oltaları kaldırmaya hazırlanırken gelen haberlere göre ve sizin raporları görünce sezona yeni başlıyormuş gibi istek geldi.Devamı rastgelsin..
Abi biri bana mimarsinan ve güzelce tarafında uzun olta yada yemli lüfer tutabileceğim yer yada derinlik bilgisi verebilir mi? Rapala arkası yaptık normal uzun olta yaptık zokalı takım indirdik. Hatta canlı zargana tutup onun da fletosunu çıkarttık. 100gr kurşun taktık 140 taktık 120 taktık. Ne yaptıysak bir vuruş alamadık cumartesi günü.