Öncelikle ilk raporumun Levrek olmasını isterdimcyr At-çek tercihim olsa da Biladerin yoğun ısrarları sonucu tekne ile açılmaya karar verdik. Sabah 6 gibi Yeni Şakran da Tekne barınağında buluştuk. Tekne barınağı ıslah edilmiş dere ağzı olduğu için At-çekim geldireeling . Tekne hazırlanana kadar birkaç deneme yapmaya karar verdim. Su fazla derin değil, kefalleri seçebildim. Etrafta kimsecikler yok. Takımları hazırlarken bacağım kadar bir levreğin sırtını suda görünce elim ayağıma dolandı. 3-4 metre önüne popper ı gönderdim, Beğenmedi. 2-3 atıştan sonra balığı kaybettim. rover ile devam ettim onda da sonuç yokbanghead . Su sığ olduğu için su üstü sahteleri tercih ettim ama nafile. Deniz çok durgundu. Biraz kıpırtı olsa kesin birşeyler olrdu.idk Tekne hazırlandı ve yola çıktık. Hedef tavşan adası açıkları. Balık bulucu olmasa halimiz harap. Ötüyor durup çapa atana kadar balık kayboluyor. Tam yerini bulduk derken küçük isparoz ve hanozlardan dolayı tekrar çapa toplabanghead . Bir noktada sinarit palazı aldık. yaklaşık 25 cm.lik ve epey küçüktü. Ümitlendik epey ama nafile. Saat 13:00 e doğru yeri bulduk. Aslında yöntemi de bulduk. Dibe oturan takımı 2-3 m. kaldırdığımızda dehşet vuruş ve oltaya müthiş bir asılma. Çektim ve gopez ile tanıştım. İlk defa gopez yakaladım. Çoook zevkli, müthiş dalıyor oltaya. Mücadele ediyor. 3 kişi aynı yöntem ile akşama kadar 5 kg civarı gopez aldık. Gopez avı çok zevkliydi. İlk defa yakaladım ve ilk defa soframa koydum, çok kılçıklı olmasına rağmen çok lezzetliydi. :hungry: Balıkların çoğunun ağzında balık biti vardı. Yanımda fotoğraf makinem olmasına rağmen hareketlilikten fırsat bulup çekim yapamadım. Haftada iki gün balık, yaşam boyu sağlık:thumb:
Balıkçı barınağından çıktıktan sonra erişteliklerin bittiği yere paralel sırtı yapmayı deneyin. O bölgede iki kere sinarit almıştım. Ayrıca barınağın çıkış noktası da levrek için bence gayet uygun
tebrıkler avlarınızın devamını dilerim. bugun bende levregın balıkları kovalamsına sahıt oldum o nasıl bir aksiyondu oyle agzım acık kaldı ama kocaman bırsey oldugu kesındı suyu cok fena yarıyordu olusturdugu akıntı balıkların saga sola kacısması ufff bee benımde aklım hep o balıkta kalacak
Evet tam da bu resimdekinden vardı. Balık ölünce kendiliğinden bırakıyordu. Levreği denedim ama 10-15 atış ancak yapabildim. İş yapabilecek bir yer. Ayrıca sinarit imkanı olan bir yer olduğunu sinarit palazı ile gördük.