Siteye yeni üye oldum ve bende bir kaç gün önce yapmış olduğum avın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Avı 3 gün önce yaptığım için ve siteye yeni üye olduğum için ayrıca balıkları yemeyip buzluğa öylece attığımdan dolayı resmini çekip buraya koyma fırsatını buldum Uploaded with ImageShack.us Sizlere balıkların donmamış haliyle çekilmiş resmini göstermek isterdim ama böyle idare edicez artık. Tabağın en altındaki 1 adet diğerlerine göre büyük olan kefal avımdır. Kullandığım yem ekmektir. (11 Ağustos 2011 - Saat 16.00 civarı) En üstteki yaklaşık 8-9 adet olan koyu renkli donmuş olanlar istavritlerimizdir. Avlamak için çapari kullandım. (11.08.11 - Saat 19.30 civarı) İstavritlerin altında birkaçtanede mezgit duruyor. Bunlarıda istavritten önce avlanmaya başladığım için 4 lü beden iğneli (dip oltası) mezgit takımına tavuk etini yem yaparak avladım. (11.08.11 - Saat 17.00 ile Akşam istavrite atmaya başlayana kadar) 11 Ağustosta Kartal sahilindeki avımdan görüntüler bu kadar pekte verimli bir av sayılmaz ama amaç orda olup güzel vakit geçirmekti. Umarım beğenmişsinizdir.
Balıkların görüntüsü bilmeyen için korku filmi olmuş. İstavrit, mezgit gibi balıkların derin dondurucuya konmaları pek iyi olmuyor. Çözüldükten sonraki durumundan bahsettim. Afiyet olsun.
Ben genelde Kartalda 9 palmiyelerin orda tam olarak migrosun karşında avlanıyorum.. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama temizlemeye fırsatım olmadığı için o şekilde koymak zorunda kaldım yoksa dediğiniz çok doğru iyice temizleyip tuzlayıp dolaba koymak çok daha mantıklı.