11 Ekim 2012 Ankara'dan Kurtuluş kardeşim geldi.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili kardeşim Kurtuluş Ankara'dan geldi, tabi ki bizler gibi bir balık sevdalısı, aynı zamanda dizilerden tanıdığımız sevgili (Emmi )kardeşimiz gerçekten çok tecrübeli bir amatör balıkçı, sabah erkenden başladığımız yemli dip avında bereketli bir av yaptık günün balığını kardeşim güzel bir uskumru ile süsledi, mercanlar, gupesler ve hannoslar ile yeterli balığımız aldık bu av günü hayatımızda unutulmaz güzel bir gün hanesine kaydedildi, akşam yemeğini tuttğumuz balıklarla yaptık.
    Sizler sevgiler hoşça kalın. :) :) :)

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kurtuluş abi tebrik ediyorum harika balıklar yakalamışsınız:)

3. ssozkan

ssozkan Serkan Özkan

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 4.25, Ryobi Kaiyoku 4.20, Okuma V System 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Surf Z5000, Ryobi Proskyer Nose Power, Ryobi Exucima 8000VI, Daiwa Crossfire 4000X
    En İyi Avı:
    Boşver karıştırma orasını.
    Tebrikler çok güzel balıklar Orhan amca :) :) Kurtuluş amcaya ayrıca tebriklerimi sunuyorum.:thumb: Daha nice güzel avlara. Saygılar, sevgiler.

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Bereketli avlariniz ve dostluklariniz hic tukenmesin, gulen yuzleriniz hic solmasin Orhan agabey. :)

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Tebriklerini Kurtuluş kardeşime ileteceğim,:) bu sabah erkenden Torik avına çıkıyorduk fakat hava müsait olmadığından geri döndük.Hoşça kal.:):):)

6. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Orhan baba Tebrikler. Emmiye selamlar. :)

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Teşekkürler Serkan kardeşim, Kurtuluş kardeşim de yoğun işlerden dolayı biraz kafasını dinlenek için geldi ve gerçekten çok güzel anlar geçirdik, onun gibi ve sizler gibi güzel insanlarla tanışmak ve kalıcı dostluklar kurmak çok güzel, tam bana göre bundan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum, balık avımızda çok güzel geçti bol gupes var, bir tane kocaman lipari, uskumrunun gelmesi bizleri çok mutlu etti ve arkası gelmedi, bir kaç mercan ve özel olarak hannosların olduğu meralara gittik ve gene bir kaç tane kocaman hannos aldık, dün akşam Okan motelde Hayrettin kaptanın güzel mezeleri ve ızgara da balıklarımızı yedik.:):):)
    Bizler de sizler de sana sevgilerimizi sunarız, hoşça kal. :) :) :)

8. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Orhan amca tebrik ederim. ortamınız harika. avlarınız daim olsun ki sizden feyz alalım :)
    Kurtuluş bey anason adlı şarkının klibinde oynamıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. hatta şey diyordu; ölenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor.. doğru mu hatırladım acaba

9. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    İki dostun beraber mavi denize açılıp kahkahalar içinde balık tutması dönüşünde akşam o güzelim sofrada eski günleri yad edmesi kadar güzel ne olabilirki :) dostlugunuz baki kalsın canım abim . balık tutmak bir araç amaç bize kalan dostluklar . saygılarımla . . .

10. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Dostluk şahane, balık bahane. Son resimdeki manzara süper. Teşekkürler.

11. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

orhan abi uskumruları götürmüşsün sen uskumru yerken fazla kaçırıyorsun dikkat et:)) kurtuluş emmiye de tebrikler.kendinize iyi bakın

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili İbrahim kardeşimiz, uzun bir zamandan beri sessiz kaldın, bu arada gözlerim seni aradı, ama bu güzel yorumların beni gerçekten çok mutlu etti, ben küçük güzelliklerle çok mutlu olan bir insan olduğum için sizleri arıyorum.
    Artık takaüt olup jubilemizi yapmaya ve denizleri sizlere bırakmanın zamanı geliyor, bundan sonra işte bir kaç balık yakalayabilirsek ne mutlu bizlere, bayrağı gönül rahatlığı ile sizlere genç balıkçı kardeşlerimize devrediyoruz,:) sizlerden, bizlerden sonra da denizlerimizin korunmasını ve balıklarımıza sahip çıkmanızı dileriz.:) :) :)
    Bu güzel tutkumuz olan balıkçılıktan çok dostlar edindim ve bu güzel dostluklar gerçekten kalıcı dostluklar haline geldi ben de teknem ile, buraya gelen kardeşlerime dostlarıma az da olsa birikmiş tecrübe ve bilgilerimi vermeye devam ediyorum işte gördüğünüz gibi çok güzel balık avları yapıyoruz, önemli olan dostluk şahane olsun.
    Sevgiler , selamlar hoşça kalın.:) :) :)

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sivrice bu mevsimde ayrı bir güzel bu karelerde.Misafirinizle beraber avınızı tebrik ederim Orhan abim afiyet olsun:hungry:

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Mustfa kardeşim Emmi ye selamlarını ileteceğim, burada teknemde çok güzel kendimize göre bizleri mutlu edecek balıklar avladık, akşam ise Sivrice'nin güzelliğinini Okan motelin önünde sevgili Hayrettık kaptanın mezeleri ve ızgaraları tabi ki muhabbetleri ile geçirdik.:) :) :)
    Sizleri de bekleriz.:) :) :)

15. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikler ..

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Teşekkürler Caner kardeşim, kendisi gerçekten çok hoş bir insan aynı zamanda balıkçılığa çok önem veren bir kişi, Türkiye tarihindeki balıkçılık ve köylerde, ilçelerde ve sehirlerdeki balık avları yapılacak ırmakları, nehirleri, gölleri ve değişik eşki tarihi yeleri araştıran bir kitap hazırmakta, ben de elimden geldiğin ona yardımcı olacağım.:) :) :)
    Ben dizileri fazla izleyemediğimden dolayı bilemiyorum ama kendisinden öğrenirim. Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Hakan çok teşekkürler, benim yazacaklarımı gönlümden geçenleri yazmışın, hayat gerçekten aynen dediğin gibi bizler içimizi çeke , çeke gerçekten bunu Kurtuluş kardeşimle beraber yaşadım, dünyanın en güzel yerinde hem de bir cennetindeyiz, burada mutlu olamayan zaten nereye giderse gitsin mutlu olamaz.
    Sevgili Hakan laf lafı açtı dün akşamki sohbetimiz de Sivrice nin güzelliği ve denizinin çok bereketli olması konuşmalarımızdı, bu ara ben...- Buradan başka bir yerde yaşayama dedim ve benim çifte vatandaşlığım var , ben aynı zaman da İsviçre liyim ama burasını bırakıp İsviçre ye bile gtmiyorum, geçen haftalar hanım gitti ben gitmedim, burayı bu güze Sivrice'yi çok seviyorum, inşalla allah bana bu topraklarda ölmeyi nasip eder.
    Sevgiler, selamlar hoşça kal.:) :) :)

18. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Kurtuluş beye çok selamlar. inşallah kitabını en kısa sürede çıkartır da bizde okuyup bilgi ediniriz.
    bu arada sanırım doğru tespit etmişim. Kurtuluş bey'in, sizin eklediğiniz resim ve zakkum-anason isimli klipteki görüntüsü :)

19. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler Orhan Amca

20. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Nedim kardeşim,:) selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)