Saat 19:00 sularında herzamanki meramda ava başladım,taze istavritimin bitmesi ile eve döndüm.Geçen haftasonuda buna benzer güzel balık akını vardı ama 3-4 parçadan yukarı çıkamıyordum bugün şans ve hava bizden yanaydı. Yer: Marmara Yem:Taze fileto istavrit Takım: 0,30 beden 3 numara 3 iğneli hırsızlı takım. Sonuç:6 adet sarıkanat photo sharing photo hosting
İşte beklediğim rapor buydu ) Bu gazla ben yarin iyi balik alirim sanirim Gerçekten güzel av olmuş tebrik ederim afiyet olsun şimdiden.
Güzel av olmuş.Avlandığınız yeri yazarsanız bizlerede nerde ne çıkabilir bir ışık olabilir.Avlak yeri değilde çubuklu, kartal sahil vs..
Çok teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olur inşallah. Eskiden avlak söylemezdim ama bu sene bana göre heryerde balık var.Ben ambarlı sahilde avlanıyorum sürekli. Burdanda tecrübeli abilerimden bir fikir almak istiyorum.Şimdiye kadarki tecrübelerime bakarak konuşuyorum,güneş battıktan sonraki 1 saat içinde ilk başta gelen oltadaki titremenin ardından asıl vuruş geliyor ve o ara tasmayı vurup balığı alabiliyorum ama hava tam karardıktan sonra yani 9-10 dan sonra nasıl oluyorsa balık önceki gibi vurmuyor.Birkere cılız bir titreme yapıyor yemi kesip gidiyor,bu ufak vuruşlarda tasma attığımda dahi çoğunlukla balık kaçıyor. Gece ayrı bi tasmalama v.s. yöntemimi var tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim.
kardeşim aynı şey dün benim başıma geldi saat 10 kadar 8 parça balık aldım 10 dan sonra çok yem kestirdim kafayı yicektim