12.00 - 14.00 balık avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alperen48 tarafından paylaşıldı.

1. alperen48

alperen48 alperen

Favori Kamış:
    Remixon 3.60 lık
    Favori Makine:
    Captain kamışımı ve makinamı yeni aldığım için o kadar bilmiyorum sadece markalarını biliyorum
    En İyi Avı:
    levrek 1.780 gr.
    fethiyede kuleli koyu civarında 2 levrek (40 cm ve 38 cm boylarında) , 2 kefal (33 cm ve 21 cm boylarında) , 1 ahtapot aldım 1.5 kilo , 1 balon balığı 15 - 20 cm boyunda ve bir dil balığı aldım çok iyi geçti aslında pikniğe gitmiştik ailem piknik yaparken bende balık tutuyordum ve ahtapotu sattım balon balığını ve dil balığını aileme gösterdikten sonra serbest bıraktım

http://img525.imageshack.us/img525/8716/img0030ah.jpg

telefonumu evde unuttuğum için sadece bunları eve gelince çekebildim ahtapotu yolda gelirken sattık ve dil balığı ile balon balığınıda orada suya bıraktım:)

2. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.

Uploaded with ImageShack.us

tam iyi çıkmamış ama günün senin için iyi geçmesi güzel tebrikler.

3. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
    Amatör avcıların bu işi para için yapması yasak. Umarım bundan sonra daha duyarlı olursunuz. Saygılarımla... Onun dışında güzel av. İğneniz boş kalmasın...

4. alperen48

alperen48 alperen

Favori Kamış:
    Remixon 3.60 lık
    Favori Makine:
    Captain kamışımı ve makinamı yeni aldığım için o kadar bilmiyorum sadece markalarını biliyorum
    En İyi Avı:
    levrek 1.780 gr.
    erdoğan abi yasak olduğunu bilmiyodum ben ahtapotu suya bırakıcaktım bırakma para eder falan dediler bizde balıkçılar pazarında geçerken sattık ama bunda sonra daha duyarlı olurum

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel balıklar almışsınız pikniğiniz neşeli geçmiş alaşılan:) balon balığını tutar san salmamanı öneririm,denizi kurutan balıklar,her yerde onlar dan var,böyle giderse her attığımız oltaya balon yapışacak

6. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Tebrik ederim kardeşim.

Çok daha duyarlı ve güzel avlar yapacağına eminim.

Selamlar...

7. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

aferim sana. bir dostuma ahtapot başlayacak bu aralar oralarda diyecektim ki ilk rapor senden geldi. :) tebrikler bir kez daha. :)

8. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Alperen tebrikler. Güzel vakit geçirmişsin. Biraz da kullandığın takımdan, oltalarından bahset bakalım.

9. alperen48

alperen48 alperen

Favori Kamış:
    Remixon 3.60 lık
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek 1.780 gr.
    hepinze teşekkürler ve bu arada kadir amca dediğin doğru birkaçtana minik karagöz aldım bu arada balon gelince onuda bıraktım suya birdaha balon gelirse suya bırakmam

10. alperen48

alperen48 alperen

Favori Kamış:
    Remixon 3.60 lık
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek 1.780 gr.
    kefalleri 14 kıbrıs sarma ile aldım yem olarak ekmek kullandım levrekleride atçek yaparak ve bir kayanın üstündeyken balonu gördüm çok yavaş yüzüyordu yani nasıl desem yaralı gibiydi kepçe ile aldım onuda karagözleri ve dil balığını dip oltası ile aldım dip oltasında 2 kanca vardı birine mamun birinede teke takmıştım ve zevk için kayabalığı tutup geri bırakıyordum onun için misineye tek kanca bağlamıştım ve mamun takıp atıyordum ve bu arada kıbrısa kefal takılınca koşarak gittim kefali alıp kıbrısı tekrar salladım kayabalığına geri dönerken iskelenin altında ahtapotu gördüm aksilik bu ya çarpmalarımı evde bırakmışım tek kancaya hemen bir kurşun bağlayıp dibe indirdim ve kurşun ahtapotun dikkatini çekti kurşunun üstüne geldi bende birden bi assıldım oltayı bacağına takmıştım kancayı.. böyle işte. bu arada fethiyede nerde çupra alabilirim, hangi takımı kullanmalıyım, yem olarak ne takmalıyım ?

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Hadi bakalim.Bu yasta boyle baliklar tutmak herkese nasip olmaz .
    Rastgele...

12. alperen48

alperen48 alperen

Favori Kamış:
    Remixon 3.60 lık
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek 1.780 gr.
    bu sadece bi raporum keşke önceden busaymışım bu formu daha çok büyük balıklar yakaladım ben