sabah 6 da uyanıp,buz gibi havada giyinip,buz gibi suya girdim,açıkçası bu hafta biraz daha umudum kırıldı,8-9 saat sudaydım,birkaç lapin ve kikla hariç balık göremedim,kikla ve çırçırlar ufak,kayda deger olmadıgından atış yapmadım,su sıcaklıgı 6-7 c fena degildi,yer yer soguk su akıntıları ile hisssedilir derecede soguktu,9 mm elbiseyle üşümedim,fakat dişlerim takırdadı... derken 6-7 m lerde 3-4 parça lık sarpa sürüsü gezindigini farkettim,sanki bişeyden kaçar gibiydiler,ürkektiler,biraz yaklaştıktan sonra,en arkada kalan bana daha meyilliydi,ötekileri kaçarken o geride kaldı,atış,sarpa şişte,macera bundan sonra devam etti,şiş tam girmemiş,kafaya çarpmış,balık son gaz kayaya dogru hücum etti,kayanın altına girdi,kayayı beynime yazıp,birkaç palet darbesiyle aynı yere dönerek,taşın altına elimi soktum,balık elimle aldım,ters dönmüş,agzından kabarcık çıkıyordu.. bu kezde her zamanki gibi,zayıf olan av oldu,güzel bir gün oldu,benim için,şimdi de birazdan şekerleme yapacagım,birkaç saat,malum,kalın elbise,fazla agırlık,tam gün buz gibi suda,palet çırpmak,beni baya yordu,önceki gün işten kalan yorgunluguda sayarsak şimdi,ruh geziniyorum,ortalıktadaha iyileri sizlerin olsun,tüm zıpkıncı arkadaşlara,saglıklı mutlu dalışlar,bu sogukta,sakın ha hasta olmayın... http://img19.imageshack.us/i/haftasonusarpam.jpg/
mrb bu soğuk dönemde denize girmek büyük cesaret tebrikler sizden bir ricam olucak acaba yakın zamanda zeytinburnu,kumkapı,yenikapı bölgesinde dalış yaptınızmı bu bölge hakkında güncel bilginiz varmı.iyi forumlar.
zeytinburnundan bilgim yok,yalnız kumkapı yenikapı hakkında biraz bilgi güncelliyim,yalnız kumkapı yenikapı,taraflarında dalanlar gördüm,kış oldukları için elleri boştu,onun haricinde dalan arkadaşlarda şu ara balık görememişler,yalnız o limanın sonundaki burun yazın ve farklı zamanlarda çok güzel avlar veriyormuş,bide kışın ortası yaklaşık bir ay önce yenikapıya gittim,limandan çıkan dalgıçlar balık vuramamışlardı,onlar gitti,ben sigara içerek,denizi seyrediyorum,bi gırgır geldi,o şeklinde denizin etrafını çevirdi, sanırım sonar vardı onlarda,kasalarca kefal çektiler gözümün önünde,kuruttular denizi valla,önce boş geliyodu,en son ise kasalarca balık,ondan sonra balık olmaz tabi,ama onlar balıgı baya derinden çektiler,dalgıçların tutamaması çok normal,açıklardaydı balık,kış oldugundan dolayı,ayrıca suda gezinen,oldukça fazla gümüş sürüleride dikkatimi çekti,umarım,bunların sana bir faydası dokunurlar,iyi akşamlar...