Tarih : 12-10-2008 Avlak : ANKARA'da bir yer Yem : canlı balık Avcı : 2 kişi Olta : Kamış olta-dip salma Pazar sabahı saat 4.50 gibi abim ve ben yola koyulduk , malum yere saat 5.30 gibi vardık , diğer arkadaslarımız ile saat 5.30da buluşuruz demiştik ama onlar bizi saat 7 ye kadar bekletti , neyse avlak yerimize geç gelen arkadaşlar nedeni ile sallana sallana saat 8 gibi kurulduk yaklaşık 40 dk. lık avımızın sonucu aşağıdaki resimlerde. havanın soğuk ve hafif yağmurlu olması sebebi ile avımızı erken kestik zaten ben isteğim balığı almıştım fazla durmamızın bi anlamı yoktu Evde çektiğim sanat harikası , Ben usta balıkçınız, Abim , http://img363.imageshack.us/my.php?image=dsc00858xc1.jpg
sabah isteğimiz vakitte avlak yerimize geçebilseydik çok güzel trofeler olacaktı , zaten ufak olan balığı resimlere eklemedim , ilerleyen günlerde daha büyükleri yayınlarım inşallah.
Demişsiniz ama, son resimde küçük bir sudak var Belki yemi fazla yuttuğu için iade'nin faydası olmayacaktı ama yinede en azından bu tür limit altı balıkları yayınlamasak daha doğru olur. Avınızı tebrik eder, daha başarılı av'lar dilerim.
resimde görünen ufaklık 25 cm , yani yasal olan 22cm lik sınırım 3 cm üstünde, büyük balık ise 40 cm den büyük 1,5 kilo . İç anadoluda nesli tükenen bir balığı büyük boyutlarda avlamayı allah herkese nasip etsin .
ankara'da bir yer ne demek? Üstadım bu Ankara'da bir yer ne demek? Hani paylaşmak vardı? Hani balığa giderken, "rastgele" derdik, aslında rastgele demek "Nasip" anlamına geliyordu? Avlak saklamak da nereden çıktı?