merhabalar balıksever arkadaşlar. dün aksam iş çıkışı 18.00-21.00 satleri balık avım çok keyif aldım Allah bereket versin herkese nasip etsin rasgele.. saygılarımla... Uploaded with ImageShack.us yem: şakşak igne: owner 3 iğnelerden çok memnun kaldım keneden beter vallahi büyük oğlan kamışın ucunu 90 derece yamulttugnda gözlerime inanamadım aniden verdim kontrayı reeling mutlu son
memnunum çünki kendi isteğim dahilinde kendim yaptım paslanmazdan ezilip bükülmüyor kolay kolay balığin tazeliği ve yasamasıda uzun sürüyor yemlik olarak da kullanıorm ayrıca herkese teşekkürley sağolun saygılar...
tbr zafer,bahsi geçen yer küçükçekmece menekşe ise avın bölgeye göre sıradışı güzellikte olmuş,ben 20 senedir çekmece ile alakadarım genelde avım çarpmayla kefal veya tekneyle çapari, menekşe sahilde bildiğim kadarıyla yemli küçük kefal yakalanıyor küçükken bolca yakalardık avın hakkında daha detaylı(yem,avlanma tekniği ve avın sürekliliği hakkında) bilgi verebilirsen boş vaktimde denemek isterim,bu arada bölgede çarpmayla kefal avı ilgin varsa beni tanırsın bu mesajı yazarken aldığım bilgiye göre kefaller denize kaçmaya başlamış pazar günü büyük ihtimalle çekmece köprüsü ve derede çarpma ile avlanacağım senide beklerim,adım nurettin
memnun oldum Nurettin abi bende oralarda büyüdüm sayılır.ben istasyon tarafında takıldım gerçi hep orda avlanmıorm tekneyle çapari atıyoduk oralarda. Uzun zamandır tekneye ayak bastığım yok BAHADIR adında bi teknede takılıyoduk şimdiki adını unuttum sahibide değince kesildi elimiz ayamız iyice , öyle bi heves tuttu normal çinekop takım kendi bağladığım takım 30 40 metrede denk geldi işte. gün batımında 10 atımda anca 3 yemlik istavrit alabildim 19.00- 19.30 çinekop yemlisini gönderdim derinliklere takım boyunu 70 cm ayarladım 2 adet tekli aşık olduğum iğnem vardı üzerinde 21.00 saatlerinde kesildi 3. istavritte kedilerin oldu fazlada şansımı zorlayayım dedim ayrıldım avlaktan çarpma işine gelince hoşuma gitmeyen bi stil,karakterimde spin var benim güzel abiciğim .bi kusurum varsa affola saygılar . Herkese hayırlı günler kazasız güzel avlar dileklerimle...