12.11.2008 Baracuda Avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bluemarine tarafından paylaşıldı.

1. bluemarine

bluemarine

Favori Kamış:
    Sırtı
    En İyi Avı:
    Turna 3 kg,kalamar 1.2 kg
    Yer: gümbet koyu.
    Yem: Her zamanki gibi zargana.
    Olta: Çelik tel üzerinde üçlü ve tekli olmak üzere turna sırtısı.
    Hava: Mükemmel.
    Muhabbet:Şahane

Herkese selam,
    İzmirden gelen arkadaşım Serdem,Bodrumlu arkadaşım Olcay ve ben, Serdemin de şansına havanın güzel olmasından faydalanıp yine ( biz burada deniz turnası diyoruz ama sitede genelde adı baracuda olarak geçiyor ) baracuda ya niyet sandalımıza binip denize açılıyoruz.
    Serdem arkadaşımızın ( sadece şarkı söylerken normalde karga gibidir:D ) inanılmaz güzel bir sese sahip olduğunu buradan not olarak söyliyeyim.Onun nağmeleriyle ava devam ederken ilk balığımızın vurduğunu sanarak Serdem şarkıyı kesip heyecanla vurdu baba, geldi baba sesiyle sandalda bir hareket oldu ama arkası gelmedi sonrasında ben olmadık yere atılmış bir ağın kurbanı oldum 15 dakika sırtıyı kurtarmak için uğraştım.
    Yaklaşık 30 dakika sonra yine Serdem in sırtısına ( ben acemi şansına bağlıyorum ) balığın vuruşu ve oltaya takılmasıyla yine bir hareket tabi bu hareketler anladığınız üzere Serdem'den gelmekte,hem çok heyecanlı hem de irice bir arkadaş olduğu için bir kaç kere hep beraber düşme tehlikesi bile yaşadık ama sonunda balığı sandala çektik,1 kg civarında gecenin ve Serdemin ilk baracudasını almıştık.
    Bulunduğumuz koyun içinde turumuza devam ederken bu sefer Olcayın sırtısında bir haretlenme ve 1.5 kg civarında ikinci balığımız.
    Güzel bir avdı kaçırdıklarımızıda ( en az 5,6 tane ) inşallah bir dahaki sefere almak üzere deyip güzel,muhabbetli geceyi bitirdik.

İzmirli Arkadaşım Serdem

Ben

Anlaşılamasada Gümbet Sahili

Yemlerimiz,Zargana

Olcay,Serdem, anladığınız üzere sandalı itmek bana düştü

Olcay

Son düzenleme: 13 Kasım 2008
  2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler:)

3. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Tebrikler

2 Turnaya 15 resim sanırım site rekorudur. :p

4. bluemarine

bluemarine

Favori Kamış:
    Sırtı
    En İyi Avı:
    valla ben saymadan koymuştum,hakkaten çok olmuş.birdahaki sefere artık 15 balık 2 resim koyarız napalım :D :D

5. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tebrikler guzel baliklar yanliz turnaya(iskarmoz) barakuda demiyelim:)ulkemiz sularinda barukuda bulunmamaktadir ve barukudanin etide yenilmemektedir cunku etinde zehirli toksitleri biriktirir ve yanliz balon baliginda oldugu gibi özel egitimli kisiler bu baliklari pisirmektedir..afiyet olsun ve dahasina rastgele

6. bluemarine

bluemarine

Favori Kamış:
    Sırtı
    En İyi Avı:
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.yazdığım gibi biz de burda deniz turnası olarak biliyoruz.

7. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel av

8. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Canım abim ben sana ne diyeyim, o sesler nereden geliyor bunlar tanıdık bir ses derken nereden bileyim senin ve Serdem in sesi olduğunu:):):):)

Senin temiz kalbin, iyi niyetin yeter, bu avda yakalanan balıklardan ziyade, rast gelsin olatan hiç bir zaman boş kalmasın...

9. bluemarine

bluemarine

Favori Kamış:
    Sırtı
    En İyi Avı:
    valla cırtlak olan benimdi,yazık çocuğun sesinide katlettim.teşekkür ederim Serdarcım seni aramadım sandalın halini gördün en yakın zamanda birlikte gidelim,yanlız dün çok balık kaçırdık birazda oltaların azizliğine uğradık bu hafta güzel bir bakımdan geçiricez bakalım zamanı gelmişti.fırsat bulduğunda dükkana bekliyorum.bu arada halı sahalarda fırtına gibi esiyormuşsun haberlerini alıyorum.

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    İnan bana yaşamış olduğunuz keyfi az çok hissediyorum, ha sende ha bizde ne farkeder, inşallah oltalarımızda olur o turnalar, kaçırması cidden keyifsiz çünkü, yaşadım biliyorum:):)

Son düzenleme: 14 Kasım 2008
  11. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Güzel bir av macerası olmuş sizler için,turnalar da zıpkın gibi maaşallah.Kimbilir nasıl zevkle çektiniz onları.Avınız daim olsun:)