12.12.12 Sarıkanat

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında apple08 tarafından paylaşıldı.

1. apple08

apple08 Ümit Çelik

En İyi Avı:
    2.250 Gram Rus Kefali :)
    Öncelikle merhaba , bugün işten izin aldım ve bi çılgınlık yapıp bindim otobüse direk eminönü , yanımda 30mm misina ve 100 gram kurşun , ve 2 kamışla geldim , saat 08.00 gibi köprü baya kalabalıktı köprüden indim sağ tarafta yoldan avıma başlicaktım , ve attım çantamı çıkardım kamışımı :) 100 gram kurşun 30 mm misina ve mavi 8 cm'lik sahtemle başladım işte
    ilk 1 saat , acemiliktendir bişeyler alamadım ve sinirlerim biraz gerildi :D diyebilirim , benim çok pis bi huyum vardır , bu her balıkçıda olabilir , :
    Bi yere geldiysem 1 balık almadan eve gitmem :) tamda öyle oldu 1 saat çabaladıktan sonra tam kamışı girdim , sert bişey asıldı , ve siftahı yaptık :)
    sonradan 2. atışımda bi sarıkanat daha :D biraz geçtikten sonra 1 tane daha aldım ve saat 10.00 geri döndüm ,
    Sonuçta 3 balık aldım , 1 balık alsaydımda eve getircektim , hedefim çok balık almak değildi , zaten balıkla fazla aram yok , ama tutmayı severim , hem tecrübe , hem deneyim kazandım , anladımki en aşşağı 150 gram kurşun ve , 20 mm lik ince kaliteli misina kullanmak gerekiyormuş ..

Eğer pazar günü işi olmayan varsa sabah erken saatte tekrar gelmeyi düşünüyorum , tabi bu sefer biraz daha göğsümü gere gere , tecrübemle :cool:

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Çok güzel olmuş. Ava devam. Rastgele.

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Ümit kardeş merhaba.Azminizin sonunda 3 adet dişliyi kandırmışsınız.Balıkçılıkta ve hayatın hemen hemen her kısmında sabrı elden bırakmamak lazım.Rahmetlik babamın bir sözü vardı.Derdi ki , oğlum sabır , sabır sabır.Onun için sabırlı olmak gerekir.Neyse lafımı fazla uzatmadan , eğer uygun görürseniz , kullanmış olduğunuz sahtenizin , marka , model , ref. no ve renk numarasını gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey , gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan İstanbul'un Azimli ve Usta Olta Balıkçısı Ümit kardeş'e kucak dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA

4. apple08

apple08 Ümit Çelik

En İyi Avı:
    Ercan abi çok teşekkür ederim :) pazar günü tekrardan eminönü yapacağım , fakat bi sorum olacak , eminönünden arnavutköy'e giden otobüs falan varmı varsa nerden kalkıyor ?
    Sahtenin Marka olarak anlamam ama , balıkçıdan almıştım 10 liraya , internette en yakın olan isim ,
    SHIMANO EXSENCE STAGGERING SWIMMER 100S 10 CM 14,5 GR -ARC- SYSTEM bu abi , SAYGILAR ..

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Azmini tebrik ederim.

6. apple08

apple08 Ümit Çelik

En İyi Avı:
    Eyvallah abicim , varol ..

7. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Tebrikler, aynı gün bizde boğazdaydık. Bizim için sıradışı bir gündü. İlk defa boğazda lüfere olta attık. Yaklaşık olarak üç aydan bu yana lüfer peşindeyim. Karadenizde karşıladık, izmit körfezinde ağarladık ve şimdi de istanbul boğazından uğurluyoruz. Ay sonu birde çanakkale boğazında selamlama yapabiliriz.

8. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    şu hatların hepsi arnavutköy'e gider ama kabataş'tan kalkar eminönü'nden değil.

9. apple08

apple08 Ümit Çelik

En İyi Avı:
    abi çok sağol bugün o yolu kullanacağım :)