merhaba, at çek usulü tekirdağ'da yakalanmıştır kullanılan sahte : kendo , owner, river rüzgar durumu yok gibi ??? sabah 7 ile 9 buçuk arası alınmıştır.. çinekoplar 20 cmden başlıyor lüferler 35 cme kadar var. hepinize bol şans [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [size=18pt]13 ekim 2013 günü yakalananlar[/size] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us toplamda 24 lüfer 20 çinekop yakalanmıştır. iyi bayramlar cümleten
Tebrikler süper bir av olmuş. Direk spin kamış at çek mi aldınız yok sa kurşunlu takımlamı aldınız ???
Tebrikler Özden, şahane av olmuş, balıklar çok güzel görünüyor... Ayrıca Beşiktaş tişörtü ve avatar resmide bambaşka güzel :thumb:
güzel yorumlarınız ve tebrikleriniz için hepinize teşekkürler daha iyileri ***. sizlere rastgelir. bol şans
Tebrikler güzel av olmuş, Lüfer açısından Tekirdağ'ın verimli günleri geri geliyor yavaş yavaş. Fakat dikkatimi çeken nokta 1 avcı için avlanan balık miktarı günlük kg limitini geçiyor gibi. çinekopların ortalama 200gr, lüferlerin de 300gr olduğunu varsayarsak toplamda 10kg aşıyor. Ayrıca lüferin yasal avlanma boyu 20cm olmasına karşın, erginlik boyu 24-25cm civarıdır. Sürdürülebilir balıkçılık için bunlara dikkat ederseniz nesiller boyu lüfer avlanabilir. Daha güzelleri, rastgelsin
Doğru söylüyorsun boyları ıcın daha dikkatli olurum.. Kilograma gelince iki günde yakalandığını yazmıştım ilk gün. Yakaladıklarım toplam 10 adettir yaklaşık 3kg gibi geri kalanlar kardeşimin avıdır. Neyse teşekkürler sizlere de rastgele.
Bu hafta içi gittim lüfer için Tekirdağ/Marmaraereğlisine havanın kötü olması nedeniyle hertaraf yosun olmuş at-çek olmadı yemli atim dedim 1ısırık hariç hep yosun çektik