Tarih: 11/08/2012-12/08/2012 Saat: 21:30-02:30 Arası Yer: Gürpınar Sahil (Halı saha önü - Liman ) Yem: Sülünez İğne: 3 'lü ve 4 lü Kurşun : 50 lik Hafta başından kayınçom ile kararlaştırdığımız Gürpınar sahil balık avımız son saatlerde bereketli geçti. Öncelikle forumdaki arkadaşların bilgisini aldıktan sonra özellikle Timur abinin bahsetmiş olduğu Büyükçekmece Minik'ten aldığımız Sülünezler çok işe yaradı. Saat 21:30 ve sahil halısahanın oradayız. 3-5 kişi olta atıyor ama istavrit için.Atıyor çekiyor boş. Ümidimizi kırmadık amacımız Karagöz ve İspari avı. Kayınço 4'lü iğne ve 50 lik kurşun taktı ben 3 li üğne ve 50 lik kurşun taktıktan snra vira Bismillah diyerek oltamızı salladık. Zaman geçiyor atıyoruz bekliyoruz çekiyoruz boş yemler gitmiş. gece 00:00 oldu bir istavrit takıldı koyunçomun oltasına sonrasnda yavru bir ispari tabi hemen saldık ispariyi. daha sonrasında bir yavru ispari daha ama bu seferkini salamadık çünkü iğneyi bayağı yutmuştu çıkardıktan hemen sonra sizlere ömür. Benim oltada tık yok. Ama morallerimiz bozmadık çünkü sabır işi bu. Çekirdek yerken ve kolamızı içerken sabırla bekledik baktık olmuyor. Topladık takımları ileride toprak yolan limannın oraya gittik. Takımları açtık ve salladık oltaları. Aradan 5 dk.geçti ben diğer arkadaşlara bakmaya gitti ne tutmuşlar diye bir geldim aman Allah'ım kayınço beni oltada bir şeyler çekiyor bayağı zorlanıyor bir bir baktık ki kocaman bir balık çektik O ne güzellik 800-900 gr en az bir eşkina. işin ilginci bu balk 4 lü iğneye küçük iğneyle geldi. sonrasında bir istavrit. Sonrasında gitmeye yakın bir ispari ve günü tamamladık. Yalnız o kadar etikelnmiş olacağım ki gece balıklar rüyama girdi
Tebrikler güzel balıklar almışsınız. Eşkina bu sene benimde programımda var ama deniz takımlarında malum tecrübemiz yok ama tatilde denemek istiyorum. Bereketli avlar dilerim...
çok güzel avın daim olsun .. toprak yoldan limana gelmedenmi yoksa limanı geçincemi av yaptınız. limanla kefal avlanan kanal arasındamıydınız yoksa kanalla toprak yol başlangıcı arasındamı. bide yemi mınıktan cumartesimi aldınız sizi gördüm gibi geldi oyuzden sordum
Teşekkür ederim Erkan abi...umarım başka yerlerde keşfedim gidip tutarsam o zaman yine paylaşacağım...
Tebrikler güzel av olmuş. Ben eşkinaya hiç denk gelemedim bu gece gitmeyi planlıyorum umarım benim oltamada uğrar.. Bu arada Timur abi demişsin o resimlerdeki benim babam ben otuz yaşımdayım yani Timur diye bahsedebilirsin. Saygılarımla..