İki haftalık mırmır macerasından sonra bayram üzeri palamut avlamak amacı ile Tarabyanın yolunu tuttuk. Kaba istavrit çaparisi ve palamut çaparileri ile birkaç istavrit dışında kayda değer bir sonuç alamayınca karşıya geçmeye karar verdik ve soluğu Burunbahçe de aldık.. Burada da çapariye nazlanan istavritleri görünce sıyırtmaları çıkartarak istavrit toplamaya başladık. Amacımız akşam için güzel bir menü yapmaktı ve yateri kadar balığımızı alınca kendimizi tekneye atmak üzere halicin yolunu tuttuk... Tam Çubuklu sahilden geçerken Serkan abiye (acemi01) bir nokta göstermek üzere tek kamış açtım ve bu noktadan da 4 lü 5 li istavrit çekerek toplandık.. Artık tekneye varmıştık... Sonra mı??? İşte keyif kelimesinin görsel karşılığı... Ekibe katılamayan Ahmet kardeşim (deepblue)... İşte kaçırdığın keyif
İstavrit bu aralar palamut arayanların teselli ikramiyesi olmaya devam ediyor.. Tebrikler, afiyet olsun :clap2:
emre kardeşimle beraber çok keyifli bir gün geçirdik her gün olsa isterim valla ahmet kardeşimizde olacaktı yanımızda (deepblue) neyse bi dahaki sefere artık
Sıcak sıcak yiyeceksin arkadaş, sıcak-sıcak. Sade, ekmeksiz sıcak sıcak. Hay Allah, içim bir hoş oldu yav. Yedim sanki, teşekkür ederim Emreciğim.
tbrikler özellikle masa gerçekten iştah zıplatıcı sıyırtma yöntemini biraz daha açacak olan var mı arkadaşlar?
Daha önce açmış olduğum bu konudan fikir edinebilirsiniz... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29961
afiyet oLsun.. bende pazar günü zincirLikuyu mezar ziyaretimden sonra eşim ve küçük aTom'umLa tarabyada avLandım 16:00 suLarında, istavrit, hamsi, ve boLca sardaLya çıktı paLamuttan eser yoktu merakLısına duyuruLur hepinize bereketLi avLar..
Emre iştahım kabardı valla Tebrikler denizden tavaya kadar herşeyi hazırlamışsın valla Hayırlı kandiller