Avlak: ist Karaburun...2 mil açıkta Kullanılan takım:50 iğne çapari martı tüyü 050 köstek 060 beden 3/0 iğne... Kurşun:150 gr.. Rüzgar:2-4 lodos Bu gün dostum Vural ile akşam avı için sözleşip saat 15.00 gibi bir araya gelip yola koyulduk. Bir saat sonra avlağımız olan Karaburuna varmıştık botumuzu suya atıp martı tüyü çaparimizi suya saldık çok geçmeden çaparimize sarıkanat vurdu hedef balığımız değildi o yüzden köstekler bedene sarılmış programız alt üst olmuştu.Vakit kaybetmeden takımdan kurşunu çıkarıp çapariyi boş vaziyette makinaya tam yol verip 3-5 dk düzelmesi ile avımıza kaldığımız yerden devam etmeye başladık çok geçmeden ilk palamut oltamıza sonrasında livarımıza misafir olmuştu bir saat kadar boş gezip ikinci üçüncü posta vuruşlar sonrası mangalı kokutacak balığı yakalamıştık vakit kaybetmeden telefona sarılıp Cemal abim ve İsmail dostumu aradım sağolsunlar beni kırmadılar ve 50+50=100 km yolu dostlar ile bir arada olup iki muhabbetin belini kırmak adına geldiler. Bundan sonrasını en güzel makinama takılan kareler anlatır.. Güne ait video görüntüsü... 12 Ekim 2009 Palamut avı...Feridun&Vural..
Ana sayfada yazı karekterinden Feridun yine yapacağını yapmış düşüncesi beynimde yerini hemen aldı, artık o kadar aşina olduki sayfaya tıklamadan bu Feridunun avı diyebiliyorum, tebrikler Feridun , seninde belirttiğin gibi aslında kareler rapordan daha çok açıklayıcı , afiyet şeker olsun.Bu arada bunlar badi Ekremin öğrencileri galiba.
Feridun işte balıkçılık böyle olur başından sonuna kadar herşey çok mükemmel bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Abi Valla bravo yani bukadar avın yanında mütavazi olmanada hayranım... Bu Palamutların yanında aldığın Lüfer ve Sarıkanatları Karaburunda gören biri olarak neden yayınlamadığını merak ediyorum ve bu nasıl bir hastalıktırki kocaman ahşap kayıklar denize çıkamazken sen gözü karartıp o havalarda çıkıyor ve kıyıdan görünmeyecek mesafelere çıkıyorsun bu azmin ve cesaretinden dolayı ayrıca tebrik ederim.... Sanırım Hal böyle oldukça senden muhteşem videolar ve muhteşem avlar izlemeye devam edecez.........
İyi dilek ve temennide bulunan tüm dostlara teşekkürler.. Mevlam daha iyilerini sizlere nasip etsin...