EMİRGAN Yeşil organize çapari 12 numara düz iğne 0,10 köstek 0,22 beden 100 gr kurşun 10:00 - 13:00 arası 1 kilo ( yarısı sarıkanatlara yem oldu ) Mantarlı çinekop takımı 4 numara iğne 0,23 beden 125 gr kurşun Yem istavrit 17:00 - 21:00 arası 12 adet
Emre senin raporlarını bir başka takip eder oldum çok güzel yazıyorsun hemde bizi takımlar hakkında bilgilendiriyorsun teşekkürler.Yine güzel bir av yapmışsın tebrikler
Selim abi, amacım bu işe meraklı insanlara yardımcı olmak. Bunu da başarabiliyorsam ne mutlu bana. Biraz bilgi biraz birikim paylaşmayacaksak burada ne işimiz var. Cümleten RASTGELE... Yok abi harika olan şemsiye teli ve kılçıklı fileto
tebrikler güzel av olmuş fakat dahada güzeli nasıl ve nerde avlandığını anlatman çünkü buna herkes cesaret edipte raporlamıyorlar nedense bende anlıyamıyorum bunu avlak yerlerini saklamarını anlıyamadığımsa burası paylaşım sitesimi yoksa sadeceyakalanan balıkları sergileme yerimi seni bu davranışından dolayı tebrik ediyorum avın daim olsu sevgiylekal
vay kardeşim son gittiğimiz haftanın raporunu yapmışsın bende yapıcakdım ama rahatsızlanınca yapamadık bi rapor bundan sonraki avlarınkini yaparız artık
Zaten artık her raporda belirteceğim Serkan abiyleydik, ondan da bekliyoruz resimleri diye Temizlik team ama tek rapor. Olmuyor böyle olmuyooor..
Sağol Eşref abi, Trakya sularının prıltılı kuzuları da ellerinden öper. Güzel balıklar, çıkarma yapacağız o tarafa sonra mekan yazmayacaksın sen de