KURUÇRŞME Yeşil organize çapari 11 numara iğne 0,10 köstek 0,23 beden 100 gr kurşun 08:00 - 12:00 5 kilo Herkeze selamlar; Bu gün yine bir deneme yapmak için sahile indim, verimli ve keyifli bir gün geçirdim çok şükür. Balık yine açıkta ve dipteydi. Ara ara su üzeri yaptığı da oldu. En kısa dürede sarıkanat denemesi de yapmayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım... RASTGELE...
Bereketli avlarınız devamını dilerim güzel ve keyifli geçmiş. Mangal başında bekleyen tekir içinde güzel bir akşam olmuştur inşallah.
Tebrikler,eline sağlık güzel av olmuş.Ama akşam akşam bu yapılırmı yaa adamın ceni çekti valla ,afiyet olsun...
Selamlar; Emre güzel bir av olmuş.Bende dün Arnavutköy'deydim.Keşke haberim olsaydı.Seninle tanışmayı çok isterim.Nasip başka sefere inşallah.
Böyle görüntüye uzun zamandır hasrettik.Ellerine sağlık ve tebrikler.Balıklar şahane,afiyette olmuş belli.
Mangalın sağ üst köşesinden başlayıp; Ben de yemek istiyom, Ben de yemek istiyom, Ben de yemek istiyom. Ben de, Ben de yemek, Ben de yemek istiyom.
ehbe kardeşim erittin bizi ya rica etsem sonku resimdekileri netten gönderiver be hııııııııımmmm ağzımın suları aktı
Izgara güzel görünüyor. Kısmetse yakında bizde başlarız. Yalnız hamsilerden hamsili pilav yapmanı tavsiye ederim. (hamsinin kılçığını ayıkla, pirinçle karıştır, normal pilav gibi pişir; ama dibini tutturma biraz sulu kalsın) Geçenlerde arkadaşın ağından 15-20 kadar hamsi çıktı. Benim hanım tavası olsa yetmez demiş, erinmemiş pilavını yapmış. Benim ikizlerden Çağrı'da (2,5 yaşında) oturup bir tabak pilavı yemiş. (yani demem o ki o kadar güzel olmuş.) Tekrar afiyet olsun. Balıktan yana kısmetin bol olsun.