Hafta içi yaptığım avlardan sonra cumartesi akşamı gezmek için gittiğim karaköyde Burhan ve Kemal arkadaşımın denizden sarıkanatları çıkardıklarını gördükçe olta götürmediğime pişman oldum. Pazar sabahı 06,30 gittim mekana öğlene kadar 10 tane çektim. O çektiklerim de işyerinden arkaşlara nasıp oldu. Akşama kadarda 8 tane çekebildim. Oda bana kaldı avı 170 gr kurşun ve çeşitli rapalalar aldım. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Afiyet olsun,rapor icin tesekkurler,lakin baliklar cok detayli temizlenmis resmen kokten temizlik olmus, Baliklar oldukca lezzetliler insan yemeye doyamiyor
Bülent tavaya kadar resimlemişsin iştahı kabarıyor insanın:hungry: Tebrik ederim afiyetler olsun:thumb:
Son 7 senedir (3 günde bir balık getirince) temizleme işi bana kaldı , gerçi alışınca çok kolay . Özellikle dişliler. Afiyet olsun .
Tebrik ederim afiyet olsun.Birde bir sorum olacak Karaköy'de rapala atacak neresi var o duvarın dibinden başka? sizdemi ordan atıyorsunuz?
evet birader parkın önünde duvar dibinden atıyoruz zaten bir orası kaldı her yeri ispark yaptılar ben anlıyamıyorum halka açık alan belediye rant için kullanıyor yakın da heryeri kapatırlar bir ara boğaz içinde yasaklanacak diyorlardı
bülent bey tebrikler, güzel balıklar hatta bir tane lüferkıvamında balıkta var. avlarınız daim olsun.