Dün aldığım duyumların verdiği hevesle sabah 05:30'da Karaköy rıhtım'da aldım soluğu. Daha uzaktan o kalabalığı ve tekneleri görünce tamam dedim bugün sarıkanat ve lüfer gani. Hemen araya sızıp at çek'e başladım. Orada bulunduğum 1 saat içinde yüze yakın kişi içinde sadece 4 kişi sarıkanat alabildi. Konuştuğum kişiler " Dün burada Lüfer, sarıkanat coşmuştu" dediler. KARAKÖY İlk önce mekanı tekneciler terketti, ben de vakit kaybetmeye değmeyeceğini anlayıp rotayı Boğaz'a, Arnavutköy'e çevirdim. Neyse ki burada günü kurtardık, 1 saat içinde aldığım balıklar. Manzara muhteşem, minik yunuslar kıyıya yakın yüzüyorlar, balık bol. İleri ve dibe atarsanız orta boy istavrit, yakına ve su üstüne çalışırsanız sardalya ve hamsi, seçim size kalmış hangisinden isterseniz. İsterseniz karışık da alabilirsiniz tabi ARNAVUTKÖY Bu akşam da hava müsade ederse Poyrazköy'de tekne ile açılıcam, onun da raporunu yayınlarım. Selamlar.
sizi tebrik ediyorum !!! süper anlatım süper resimler. tam bir av raporu olmuş. umarım herkez forumda açtıgı konulara sizin gibi özen gösterir tekrar tebrikler..