12 Mayıs pazar forumdan Eser "eserli83" ve kuzenim selo sabah 6 gibi kulelide buluştuk. birkaç rapala denememiz oldu ve çaparicilerden rahat bulamayınca başka bir avlağa gittik. balık yok denecek kadar azdı. muhabbet, ara ara denemeler, çay, kahve derken saat 15:00 oldu ve süremiz dolmuştu. güzel bir günün ardından geriye kalan fiziksel hatıralar; sabah erken saatlerde rapala balık kestikten sonra da ara devam ettik. uzun bir süre cevap alamayınca istavrit tutanlara eşlik ettik. 2/3kg istavrit ile ayrıldık. eser, istavritler ve yaklaşık 21cm eşşek istavriti
Yaninizda olmak isterdim lakin mevzuatim musait degildi Guzel bir gun gecirdiginizi tahmin edebiliyorum afiyetler olsun :thumb: Eseriiiii kes
21 cm mi Benim arkadas hakanSporun aldigi istavrit 27 cm idi,sizin ki az yemis demekki.. eser duy sesimi teke ile samandrali istavrit avi 27 cm:laughing: hakanSpormrsparkle
Tüm ekibi tebrik ederim gayet güzel bir av olmuş :clap2: hem sarıkanat hem istavritler ooohh maşallah Daha güzelleride rastgelsin...
Hakan tebrikler. Sizlere öyle özeniyorum ki. O kadar İstanbul'a geldim, bir olta atmak nasip olmadı Birgün mutlaka ... Daha iyileri rastgelsin.
evet abi güzel birgündü, eser avımıza renk kattı. buradan tekrar teşekkür ediyorum. sizde güzel bir gün geçirmişsiniz. teşekkürler ersin, daha iyileri sizede nasip olsun inşallah. rastgele inan abi merhaba, istanbula hafta sonu gelirseniz ve av yapmak isterseniz yardımcı olmaya çalışırım mesaj atmanız yeterli. adanadan da güzel raporlar geliyor. bizde size imraniyoruz. sağlıcakla kalın
Hakan cım asıl ben tesekkur ederım sıze cok guzel ve keyıfli bır gundu selcuk ada ayrıca tesekerlur burdan onada selam olsun en kotu balık avımız boyle olsun dıyerekten tebrıkler ve daim olsun diyorum.Hoscakal Özkan abi hayırdır yaa)
teşekkürler batuhan. teşekkürler kamuran abi, sağol eser, gün boyu sana özkan diye diye neredeyse özkan abi gelecekti. teşekkürler remzi bey, amin cümelemize sağol abdüssamed. daha iyi avlar senin olsun.
kombat ve surfblaster boğazdada biçok kişinin tercihi bir set gelirken yanınızda onları bulundurmanız yeterli olur
Hakan tebrikler. Afiyet olsun. Makarada örgüyü görüyorum ki kullanıyorsun. Nasıl memnuniyetin? Sana da uydumu, kalınlık vs.? Sevgiler
gürcan abi merhaba, tebrik için teşekkür ederim. örgüyü henüz takmadım. hafta sonu kullandığım ipin büyük bir kısmını zayi ettim. balık yakında olduğu için kalanla idare ediyorum. tekrar sarmam icap ederse berkleyden başka ip kalmadı. ilerleyen haftalarda kullanabilirim. geridönüş yapar bilgi veririm. siz daha iyibilirsiniz ama malzeme A kaliteye benziyor. sorduğunuz için teşekkür ederim.