Evren Selamlar,,,, Birtane Dulger baligimi gordum sanki? Bu arada kullandiginiz takim,yem ve derinlik hakkinda bilgi verebilirmisin?
Evet Mehmet dülger kaptanımız tuttu inanmıcan ama onu sinek iğne ile yakaladı zaten bütün gün sinek iğne ile avlandı ben böyle bir şeyi ilk defa gördüm.Yem sülünez ve sardalya kullandık.
Evren bey eger kullandiginiz yem teknik ve avin hikayesinide bizlerle paylasirsaniz rapor konusunda biraz aydinlanmis oluruz...Avlarinizin devami dilegiyle
Saat 11:30 gibi limandan açıldık akşam suyunada kaldık ama mercanlar bizi unuttu teknede bir tek ben mercan iğnesi kullandım oda boşa oldu .3 lü dip takımı.Geri kalan herkez kaptanın verdiği 4 lü sinek iğnesi ile avlandı.Yem sardalya ve sülünes.
Selamlar, ben İzmir den Gökhan, bir süredir forumu takip ediyorum fakat bir türlü kayıt olup mesaj atamadım. Biz 4-5 senedir amatör olarak pazar günleri tekne ile Balıklıova'dan açılıp balık ve kalamar yakalamaya çalışıyoruz. Yaklaşık bir- bir buçuk ay önce sezonu açtık ve fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz. Açıkçası isparoz ve izmarit dışında pek bişey yakalayamadık. Birde güneş battıktan sonra 2-3 adet kalamar. Seferihisarda çıktığınız tekne ücreti ve tekne boyutları hakkında bilgi verirsen sevinirim. Herkeze bol avlı günler.
5 kişi çıktık 150 lira.Valla teknenin tam boyutlarını bilmiyorum ama tahminimce genişlik 2,50 uzunluk 7/7,50 metre vardır.