öncelikle herkese selamlar kundudan yaptıgımız avdan bahsetmek istiyorum.Üç arkadaş ben tamer ve kaptanımız murat abi pazar günü için sözleşmiştik ama murat abimizin misafiri geleceği için cumartesi günü çıkmak zorunda kaldık.Örnekköy plajından trt kampıyla otellerin arasından açığa avlak yerimize çektik tekneyi attık oltaları tık yok bekle bekle 1 saat balık vurmazmı sonra bır baktım benım oltada bir agırlık çek çek gelmiyor ne balık dıyorum bu hayaller kuruyorum su yüzeyine geldi bir baktık balon balığı hemde kiloluk tekneye alamadan misineyi kesti gidiş o gidiş hemen yerimizi degıstırdık tekrar attık oltaları ve asagıdakı balıkları yakaladık mırmır mercan izmarit dönüş yolunda kıyının az açığında bır baktık kefaller su üstüne kendilerini atıyolar arkalarında kocaman bır kuzu balığı sırtı çektik ama nafıle ve donduk guzel bır av oldu herkese bereketli avlar. şapkalı arkadaşım tamer tekne kaptanımız murat abi beşiktaş eşofmanlı ben dip oltası dörtlü takım yem olarak yanıç,tavuk göğsü
Güzel zaman geçirmişsiniz, darısı başımıza. Bereketli avlar dilerim. Bu arada "yanıç" nedir? Bilgi verebilir misiniz?
Serkan bey tebrik ederim Dostlarinizla guzel, keyifli bir gun gecirmissiniz, paylastiginiz icin tesekkur ederim. Derinlik konusunda bilgi alabilirmiyim? 3 tane mercan ve bir kac mirmir goruyorum, ne kadar acildiniz acaba? Sevgiler.
Serkan bey tebrik ederim Dostlarinizla guzel, keyifli bir gun gecirmissiniz, paylastiginiz icin tesekkur ederim. Derinlik konusunda bilgi alabilirmiyim? 3 tane mercan ve bir kac mirmir goruyorum, ne kadar acildiniz acaba? Sevgiler. __________________ Mehmet C. 1980 Hala amator, hala kiyi balikcisi Kiloluk bir trofeni bile suya iade etme cesaretini gosterebiliyorsan, sinifi gecmissin demektir! arkadasım 25-30 metre civarı teşekkür ederim
aman arkadaşım bırakalımda mırmırlar büyüsünler. daha erken avlanılması için __________________ Barış Aydoğan AB rh+ k.çekmece/ist ince misina büyük balık. usta işi valla arkadasım sen bu mırmırlara küçük diyorsan pes yani daha ne olsun zaten daha büyüklerini olta balıkçıları yakalamadan troller ve ağ atan balıkçılar yakalıyor bunlar bizim için ideal daha büyüklerini yakalayabiliyorsan görmek isterim doğrusu
Dostlar alınmayın ama bu mırmırlar bence de avlamak için biraz küçük, sonuçta mırmır dediğimiz balığın 350-400g.lıklarından başlayıp kiloluk olanlarını tutanları biliyorum hatta kiloluk olmasa da kaba mırmır diye tarif ettiğimiz 600-700g.lıklarını bizzat tutmuşluğum da çoktur. Bence avlamak için en az 300-350g.lara gelmesini beklemek gerekir zira gerçekten bayağı irileşebilen bir balık ve büyükken avlanması da çok zevkli olur. Ayrıca daha önce kimi av raporlarına (küçük mezgit avı gibi..) ufak balık tutulmuşluğundan dolayı yorum yapan kişilerin bu av raporuna benzer yorumları yapmaması da bana bayağı ilginç geldi..
valla bana da küçük gözüktü mırmırlar.sirkülerde adı geçmediği için bizlerin vicdani boy ortalamasını bulmamız lazım.ben kasıt olmadığını düşünerek ayrıca avınızı tebrik ederim.daha büyüklerini tutarsınız inşaallah.
arkadaşlar ilginiz için tesekkurler ben yaptıgımız bır avı sızınle paylasmak istedim benım tuttugum balıkların boyuna laf eden arkadaslar o gordugunuz mırmırların daha kucugu balıkcılarda 22mılyon kılosu ve adam sergı seklınde tezgahında satıyor antalyada ben sızden dıger arkadaslar gıbı bu avı paylastıgım için tesekkur beklerdım sızınde konularınıza dıkkat ettım bır tane paylastıgınız avınız yok daha buyuklerını tutarsanız bızımle paylasmanızı isterim saygılarımla
Serkan Selamlar,,, Olumluda elestiri olacaktir, olumsuzda.. bunlar seni etkilemesin, onemli olan bunlardan faydalanabilemek, gelecek gunlerde daha iyileri icin cabalamak olmalidir. Bizlerin amaci tum olumsuzluklara ragmen (girgir vs.) aldiris etmeyip, amator balikciya yakisir sekilde avlanmak olmali, cunku biz doga sever insanlariz, 1 tane yakaladigimiz baliktan bile keyif alan insanlariz, amacimiz adetsel olarak en fazlasini yakalamak degil, az ama oz 1 tane bile olsa buyuk olsun onun pesindeyiz.. ve seni temin ederim, suya geri iade edecegin kendince 'kucuk bunlar' diyecegin baliklarda da, en az avlamis kadar keyif alacagini garanti ediyorum.