Herkeze iyi haftalar, pazar günü ailecek eminönüne gittik, kimimiz bazar yaptı kimimizde galata da av. uzun zamandır balığa gitmemiştim bu çok iyi geldi, elimde kamış,kova,takımlar 1 tur attım köprünün boğaza bakan tarafta hiç yer yoktu, bir ufak bir aralık gördüm burası sahipli dediler, insanlık içler acısı birde köprünün haliç tarafına geçeyim dedim ve karaköy iskelesinin yakın köşesinde yerler vardı, oltamı açmadan seyrettim tık yok, yaklaşık 15 metre daha ilerledim ve toparlanan birini gördüm, ufak bir sohbetten sonra kendimi çok güzel bir yerde buldum. sağımda ve solumda kovalar hınca hınç doluydu. yanımdaki arkadaş birtanede 20cmlik eşkina tuttu. dur elleme zehirli vs derken, ortalık karıştı, balığı tanıyanlar eşkina olduğunu ve ufak bir balık olduğunu söylediler, benim hiç bir fikrim yoktu, bende ilkdefa eşkina görmüş oldum. birtanede 15cm kefal yakaladım, korkarak suya attım ama 10saniye kendi etrafında daire cizdi sonra topladı kendini yoluna devam etti. güzel bir gündü, güzelde av oldu, batan güneş, deniz, minareler harikaydı, ne güzel istanbul... tarih 12 şubat 2012 saat 15:00 - 17:00 yer : galataköprüsü takım: yemli 6lı istavrit takımı, 22 beden 10 köstek yem : solucan işte bahsettiğim kovalar
Tebrikler, güzel av ve güzel bir gün olmuş. Bu yer sahipli denmesi de çok ilginç. ???? Rezervasyon mu yaptırmış???
Tebrikler hakan güzel bir gün geçmis. Ora sahipli.. Her ay 2kere orda avlanir sahibi.. Böyle diyeni yakasindan tutup suya atacaksin yukardan da bagiracaksin ' sahibine söyle yerinde avlanmadim, hemen yanindaki hanzonun yerindeyim '
galatanın klasik laf ebeleri.burası ayrılmış.buranın sahibi var falan falan falan herneyse şansınıza yer bulmuşsunuz ve günü daha iyi hissetirecek bir av yapmışsınız tebrikler...
Hayır rezervasyon değil sadece o.ç.luğu ve haydutluk parayla olmadığı için yapıyorlar!!!! Allah belalarını versin!!!!
o.ç.ları 30 tl ye yer satıyolar bayramdan 2 gun önce ordaydım 4 saat dikildim saat 15 den 19 a kadar tam gırıcem geldi i..ne burası benım ayırtmıştım falan takımcı tanır benı falan der ken tekme tokat buldu belasını bende o da doğru eve ne zevke kaldı ne heves tıcarethane olmuş artık.
Aman dikkat et hocam orada mobeselerden takip ediyorlar kavga gibi durumlarda yunuslar aninda damliyorlar, karakol para cezasi falan cok daha sinir bozucu durumlara dusersin. Para gibi durumlar donuyorsa zabitayi ara sonrasinda yak sigarani kovalamacayi izle.
teşekkürler arkadaşlar ve abilerim, evet ilginç bir avlak. sabah erken saatte yada akşam geç saatte gidilmeyecekse kötü bir günle sonuçlanabilecek potansiyele sahip bir avlak, gide gele huyunu suyunu öğrenirsin, art niyetli insanların var bunları çok rahat görebiliyorsunuz, çok şükür benim güzel sonuçlandı.
Stres atmaya gidip stres yükleniyorsunuz. Bu kadar güzel bir şehir silüeti ile böyle bereketli av yapmak acaba dünyanın başka yerinde var mıdır? Bunun keyfini çıkarmak varken böyle saygısız, çıkarcı işgüzarlar sebebiyle keyfin zehir olması gerçekten çok üzücü. Ne yazık ki düzelmesi de mümkün görünmüyor gibi, duyduklarımıza göre düzelmek bir yana, gün geçtikçe daha kötüye gidiyor galata'nın durumu... Avınız ve sabrınız için tebrikler, güzel kareler ve paylaşım için teşekkürler.