12 şubat ilk galata tecrübesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    Herkeze iyi haftalar,

pazar günü ailecek eminönüne gittik, kimimiz bazar yaptı kimimizde galata da av. uzun zamandır balığa gitmemiştim bu çok iyi geldi,
    elimde kamış,kova,takımlar 1 tur attım köprünün boğaza bakan tarafta hiç yer yoktu, bir ufak bir aralık gördüm burası sahipli dediler, insanlık içler acısı

birde köprünün haliç tarafına geçeyim dedim ve karaköy iskelesinin yakın köşesinde yerler vardı, oltamı açmadan seyrettim tık yok, yaklaşık 15 metre daha ilerledim ve toparlanan birini gördüm, ufak bir sohbetten sonra kendimi çok güzel bir yerde buldum. sağımda ve solumda kovalar hınca hınç doluydu. yanımdaki arkadaş birtanede 20cmlik eşkina tuttu. dur elleme zehirli vs derken, ortalık karıştı, balığı tanıyanlar eşkina olduğunu ve ufak bir balık olduğunu söylediler, benim hiç bir fikrim yoktu, bende ilkdefa eşkina görmüş oldum. birtanede 15cm kefal yakaladım, korkarak suya attım ama 10saniye kendi etrafında daire cizdi sonra topladı kendini yoluna devam etti. güzel bir gündü, güzelde av oldu, batan güneş, deniz, minareler harikaydı, ne güzel istanbul...

tarih 12 şubat 2012
    saat 15:00 - 17:00
    yer : galataköprüsü
    takım: yemli 6lı istavrit takımı, 22 beden 10 köstek
    yem : solucan

işte bahsettiğim kovalar

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, güzel av ve güzel bir gün olmuş. :)

Bu yer sahipli denmesi de çok ilginç. ???? Rezervasyon mu yaptırmış??? :(

3. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    helal hakan böyle rapor okumayali çok olmuştu iyi geldi valla :) avlarinin devamini dilerim. RASTGELE :)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler hakan güzel bir gün geçmis.
    Ora sahipli.. Her ay 2kere orda avlanir sahibi.. Böyle diyeni yakasindan tutup suya atacaksin yukardan da bagiracaksin ' sahibine söyle yerinde avlanmadim, hemen yanindaki hanzonun yerindeyim '

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    galatanın klasik laf ebeleri.burası ayrılmış.buranın sahibi var falan falan falan herneyse şansınıza yer bulmuşsunuz ve günü daha iyi hissetirecek bir av yapmışsınız tebrikler...

6. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Hayır rezervasyon değil sadece o.ç.luğu ve haydutluk parayla olmadığı için yapıyorlar!!!! Allah belalarını versin!!!!

7. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    o.ç.ları 30 tl ye yer satıyolar bayramdan 2 gun önce ordaydım 4 saat dikildim saat 15 den 19 a kadar tam gırıcem geldi i..ne burası benım ayırtmıştım falan takımcı tanır benı falan der ken tekme tokat buldu belasını bende o da doğru eve ne zevke kaldı ne heves tıcarethane olmuş artık.

8. Martin

Martin Mert

Favori Kamış:
    Dut sopası
    Aman dikkat et hocam orada mobeselerden takip ediyorlar kavga gibi durumlarda yunuslar aninda damliyorlar, karakol para cezasi falan cok daha sinir bozucu durumlara dusersin. Para gibi durumlar donuyorsa zabitayi ara sonrasinda yak sigarani kovalamacayi izle.

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    teşekkürler arkadaşlar ve abilerim,

evet ilginç bir avlak. sabah erken saatte yada akşam geç saatte gidilmeyecekse kötü bir günle sonuçlanabilecek potansiyele sahip bir avlak, gide gele huyunu suyunu öğrenirsin, art niyetli insanların var bunları çok rahat görebiliyorsunuz, çok şükür benim güzel sonuçlandı.

10. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Stres atmaya gidip stres yükleniyorsunuz. :( Bu kadar güzel bir şehir silüeti ile böyle bereketli av yapmak acaba dünyanın başka yerinde var mıdır? Bunun keyfini çıkarmak varken böyle saygısız, çıkarcı işgüzarlar sebebiyle keyfin zehir olması gerçekten çok üzücü. Ne yazık ki düzelmesi de mümkün görünmüyor gibi, duyduklarımıza göre düzelmek bir yana, gün geçtikçe daha kötüye gidiyor galata'nın durumu...

Avınız ve sabrınız için tebrikler, güzel kareler ve paylaşım için teşekkürler.